Hírarchívum - 2016. január

Unravel - röviden a fejtörőkről

Új előzetest kapott a közeljövő egyik legígéretesebb játéka, az Unravel. A videó az Electronic Arts kiadásában megjelenő plaformer fejtörőiről mesél tömören, a fejlesztői kommentárt pedig gameplay jelenetek kísérik.

Így változott a The Division a bejelentése óta

Miután a nemzetközi sajtó kipróbálhatta a The Divisiont a múlt héten, több új gameplay videó is megjelent a játékról. Ezzel együtt nyilvánvalóvá vált, hogy a Massive fejlesztése is megkopott egy kissé a bejelentése óta.

Suicide Squad - befutott a legújabb trailer

Megérkezett az itthon Öngyilkos osztag néven futó Suicide Squad legújabb előzetese. Nagyon úgy néz ki, hogy David Ayer nem a levegőbe beszélt, és filmje tényleg szakít a képregényfilmes hagyományokkal.

Xbox One - részletek a következő frissítésről

A Microsoft ma elárult ezt-azt az Xbox One idei első rendszerfrissítéséről, amely már elérhető a Preview-program résztvevői számára. Elsősorban a konzol közösségi szolgáltatásai javulnak.

The Division - élőszereplős előzményszéria készül

A Ubisoft semmit nem bíz a véletlenre: népszerű youtuberek közreműködésével egy élőszereplős előzménysorozatot készít a The Divisionhöz. Ennek nézheted meg most az első akciódús előzetesét.

Cities: Skylines - havazás várható

Hamarosan hóba burkolódzik a városunk, elvégre érkezik a Cities: Skylines második bővítménye, a Snowfall. Ahogy az a címből is sejthető, a központi téma a télies időjárás és annak hatása lesz.

Metal Gear Online - vége a PC-s bétának

Ez gyors volt. Csak a múlt héten élesedett PC-n a Metal Gear Online bétaverziója, ám a Konami máris kiadta a végleges változatot. Ha január 26-ig beleveted magad, 3 ezer ingame valuta üti a markodat.

Jön a Minecraft: Education Edition

A Microsoft megvette a Minecraft oktatásra szánt változatát, a MinecraftEdut, amin már 2011 óta egy third party fejlesztő dolgozik. Nos, immáron a csapatot is a redmondi cég birtokolja, be is jelentették az Education Editiont.

Elstartolt a Blade & Soul

Az NCSoft Európában is elérhetővé tette Korea egyik legnépszerűbb MMO-ját, amelyre már csak azért is érdemes figyelni, mert egészen egyedi harcrendszert kapott és free-to-play modellt használ.

Megjelent a Resident Evil 0 HD Remaster

A Capcom jóvoltából ma startolt el a Resident Evil 0 HD Remaster, amely feljavított grafikával és precízebb irányítással rendelkezik, miközben az alapok és a történet nem változtak. Most belenézhetünk a PC-s verzió első 10 percébe