Hírarchívum - 2016. január

Elite: Dangerous - a Steam VR élvez prioritást

Noha a délelőtti infók még arról szóltak, hogy a Frontier Developments nem támogatja hivatalosan az Oculus Rift végleges verzióját, szerencsére erről szó sincs. Ám ettől még a Valve-féle Steam VR élvez prioritást náluk.

Ingyen tölthető az xboxos The Witcher 2

Megérkeztek a januári visszafelé kompatibilis Xbox 360-as játékok a Microsoft konzoljára, köztük a The Witcher 2: Assassins of Kingsszel, ami most ingyen tölthető, függetlenül attól, hogy megvolt-e már korábban, vagy nem.

The Elder Scrolls Online - jönnek a tolvajok

A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan a Thieves Guildhez is csatlakozhatunk a karakterünkkel a The Elder Scrolls Online-ban. Az új DLC-ben új küldetéseket és egy plusz területet is kapunk.

Csak 2017-ben jön az Overkill-féle Walking Dead

A Starbreeze bejelentette, hogy idén már sajnos nem jelenik meg a Payday 2 fejlesztőinél készülő The Walking Dead-játék. Már csak jövőre próbálhatjuk ki a multis mókát.

Megjelent a Five Nights at Freddy's World

Négy epizód után végre változott kicsit a Five Nights at Freddy's: ezúttal nem egy jump scare-re épülő horrorjátékot kapnak a rajongók, hanem egy klasszikus RPG-t játszhatnak végig a már megismert világ szereplőivel.

XCOM 2 - már a megjelenés napján lesznek modok

Két hét múlva jelenik meg az XCOM 2, a Firaxis pedig most felfedte, hogy már a megjelenés napján lesznek modok. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők szorosan együttműködtek a modok készítőivel.

PlayStation 4-csomagot kap a Street Fighter V

Nem sok van már hátra a Street Fighter V megjelenésééig, mely a konzolok közül csak PlayStation 4-en lesz elérhető. A gépet majd a játékkal együtt is megvásárolhatjuk az új bundle-ben.

Hamarabb letölthetjük a The Division bétáját

Friss információk szerint több mint 25 gigás lesz a The Division bétája, ezért jó hír, hogy már hamarabb nekikezdhetünk a letöltésnek, hogy a nyitásra játékra kész legyen a kliensünk.

Új játékmóddal tér majd vissza az Overwatch bétája

Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy január második felében - azaz körülbelül mostanában - élesedett volna újra az Overwatch bétája, azonban a Blizzard úgy döntött, hogy eltolja a megjelenést.

Nintendo NX - két részletben jön majd?

A Macquarie Capital Securities legújabb elemzése szerint az idei esztendőre datált új Nintendo-konzol, a Nintendo NX két különálló egységként, két részletben kerül majd boltokba. Először a hordozható, majd az asztali egység érkezik.