Hírarchívum - 2016. január

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

Mortal Kombat X - PC-re nem jön több DLC

A NetherRealm és a Warner Bros. tegnap megerősítette, hogy nem csak a tegnap bejelentett Mortal Kombat XL, de a játékhoz készülő összes jövendőbeli DLC, így a Kombat Pack 2 sem lesz elérhető PC-n.

Paragon - négy új hős mutatkozott be

Újabb előzetest kapott az Epic Games következő játéka, a MOBA-piacot meghódítani készülő Paragon. A friss felvétel a zárt béta második fázisát igyekszik népszerűsíteni

Blogajánló: Keményen szereted?

Csak egy apró menüpontnak tűnik, azonban nagyon meg tudja keseríteni a játékosok életét, ha a fejlesztők rosszul lövik be egy játék nehézségét. Godach friss blogjában ezt a témát járja körül.

UFC 2 - Mike Tysont is megkapják az előrendelők

Mármint nem az igazit... Az EA végre leleplezte, hogy ki lesz a harmadik harcos Bas Rutten és Kazushi Sakuraba mellett, aki az előrendelőknek szánt csomagban helyet kap.

Kiszivárgott a félkész Star Wars: Battlefront III

Ritkán történik ilyesmi: nem csak videók és képek, de maga a játék félkész verziója is felkerült a netre. A Free Radical volt vezetője, Steve Ellis is megerősítette, hogy tényleg az ő művükről van szó.

Új képeken a Shenmue III

Messze még a Shenmue III megjelenése, ezért egyelőre csak néha bukkan fel egy-egy korai screenshot a játékból. Ez történt most is: kettő darab kép került elő a címből, melyre azért érdemes ránézni, ha már ilyen régóta várunk rá.

Konzolokra is jön a Prison Architect

Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Double Eleven mókás, de mégis rendkívül összetett stratégiai játéka, a Prison Architect. Nem is kell sokat várni, hiszen már tavasszal jön a produktum.

Far Cry Primal - bemutatkozik Takkar

Új trailer érkezett a Far Cry Primalból, melyben a főszereplőt, Takkart ismerhetjük meg. Emellett egy új fejlesztői naplót is bemutattak a készítők, melyben a karakterek megálmodásáról és a játékhoz kitalált ősnyelvről van szó.

Jövő hónapban jön a Layers of Fear

Hamarosan elkészül a Bloober Team horror címe, a Layers of Fear. A játék eddig csak az Early Access, illetve a Game Preview program keretein belül volt megvásárolható, azonban februárban konzolokra is megjelenik.