Hírarchívum - 2016. január

Kipróbálható a Sunless Sea és a Fractured Space

Amellett, hogy a 2K Games alkotásait akár 85 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatjuk a hétvégén a Steamen, ingyen kipróbálható az egészen megkapó atmoszférájú Sunless Sea és a Fractured Space is.

Megjelent a Sebastien Loeb Rally Evo

Maga a ralis legenda, Loeb méltatta a Milestone frissen megjelent játékát, melyben a realizmus egyáltalán nem számít túlzásnak. Hangulatfokozóként nézd meg a launch trailert!

Egy éven belül jöhet az új Mass Effect és Titanfall

Az EA nemrég megtartott pénzügyi konferenciáján megtudtuk, hogy nagyjából mikor játszhatunk majd az új játékaikkal. Jövő tavaszig megjelenik a Mass Effect: Andromeda, az új Titanfall és Battlefield is, de új Star Wars-címek is várhatóak.

Ezúttal is túlteljesített az EA

Az elmúlt, október és december közötti negyedévet is jobban zárta az EA, mint várták. Nyugaton továbbra is az első számú kiadó Xbox One-on és PS4-en, de a PC-s játékosokat is visszahódítanák.

Továbbra is a 2K Gamesnél maradnak a WWE jogai

A 2K Games bejelentette, hogy az elmúlt évek együttműködése után újabb szerződést kötöttek a WWE-vel. Ennek köszönhetően egy ideig még ők szállítják a hivatalos pankrációs játékokat.

Új játékmóddal bővül a Warhammer: End Times

Ráadásul ingyenesen! A már jól ismert hordamódot hozzák el a fejlesztők a játékba, valamint egy új pályát is kapunk majd. Emellett bejelentették az első fizetős DLC-t is, mely azonban nagyon játékos- és pénztárcabarát lesz.

This War of Mine - PC-re nem jön a Little Ones DLC?

Mától konzolokra is elérhető a lengyel 11 bit háborús-simsezős stratégiai játéka, a This War of Mine. Az Xbox One-os és PS4-es kiadás egy új, fontos DLC-t is tartalmaz, melyből azonban a PC-sek lehet, kimaradnak.

Snow - kezdetét vette a nyílt bétateszt

Már három éve készül a Poppermost Productions síelős sportjátéka, a CryEnigine-nel hajtott Snow. A fejlesztés mérföldkőhöz érkezett: immáron bárki kipróbálhatja a free-to-play címet.

Még mindig készül a Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel rendező leült egy kicsit csevegni a Double Fine-os arcokkal a Devs Play-videósorozat legújabb epizódjában, ahol elárulta, hogy nyolc év után még mindig fejlesztés alatt van a Beyond Good & Evil 2.

A GOG is rágyúr a korai hozzáférésű játékokra

Már a GOG-on is elérhetővé váltak a fejlesztés alatt álló digitális játékok, bár a lengyelek sokkal óvatosabban állnak az Early Access-címekhez, mint a Steam üzemeltetői. Első körben öt ilyen játékot vásárolhatunk meg.