Hírarchívum - 2016. január

Black Ops 3 - jövő héten jön az Awakening DLC

Jövő héten mutatkozik be a Call of Duty: Black Ops 3 szezonbérletének első letölthető kiegészítése, az Awakening DLC. A pakk ezúttal nem Xbox One-on, hanem PlayStation 4-en lesz előbb elérhető.

Nem lesz ott az EA az idei E3-on

Ez nem jelenti azt, hogy konferenciájuk sem lesz, de úgy döntöttek, hogy nem fognak részt venni a shown. Helyette pár nappal korábban egy külön műsorral készülnek majd.

John Romero még mindig egy új FPS-en dolgozik

Nemrég újra reflektorfénybe került a híres fejlesztő, John Romero, aminek apropóján a Develop interjút készített az úriemberrel, és partnerével, Brenda Romeróval. Állítólag az új játéka teljesen egyedi és újszerű lesz.

Dying Light - részletek a Nightmare módról

Hamarosan jön a Dying Light autós kiegészítője, a The Following, de emellett a játék is kap majd egy nagyobb ráncfelvarrást. Például egy új nehézségi módot, a Nightmare-t.

40 percen át mozog a Yakuza 6

Japánban nemrég jelent meg a Yakuza 6 demója, melyet csak a Yakuza: Kiwami vásárlói próbálhattak ki. A demónak hála azonban a játékból rengeteg videó- és képanyag került elő.

The Division - tippek a bétához

Xbox One-ra hamarosan elérhetővé válik a The Division bétája, így a készítők elérkezettnek látták az időt arra, hogy bevezessenek minket a játék rejtelmeibe. 8 percen át mesélik, mit hogyan csináljunk.

Dark Souls III - új képek és a japán limitált kiadás

Rengeteg nagy felbontású kép került elő a Dark Souls III-ból, melyek talán enyhíthetik a még két és fél hónapos várakozást a megjelenésig. Japánban bejelentettek egy új, egyedi PS4-gyel megtámogatott különleges kiadást is.

Itt a Games with Gold februári kínálata is

Ez gyors volt. Nem sokkal a Sony listája után a Microsoft is megerősítette, hogy februárban milyen játékok járnak a Gold-előfizetés mellé. Xbox One-on a Styx: Masters of Shadow például.

Elstartolt a Torment: Tides of Numenera

A kickstarteres támogatóknak szánt bétateszt után végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Torment: Tides of Numenera korai hozzáférésű változata. Lássuk, miként muzsikál élesben az inXile hardcore szerepjátéka!

Frissítve: A PS Plus februári ajándékai

A lengyel PS Store idő előtt megszellőztette a PlayStation Plus februári ingyenes játékait PS4-re. Ugyan hivatalos bejelentés még nem volt, úgy tűnik, az egyik húzócím a Helldivers lesz.