Hírarchívum - 2016. január

A Volition elérhetővé tette a PSP-s Saints Rowot

A múlt héten mutattuk meg nektek a Saints Row: Undercovert, a sorozat törölt mellékágát. A Volition most ingyen letölthetővé tette a gyakorlatilag kész játékot, bár a kipróbálásához egy "okosított" handheld vagy emulátor kell.

Dying Light: The Following - ilyen lesz az új pálya

Lassan minden napra jut némi infó a Dying Light közelgő frissítéséről, a The Followingról. Ezúttal az új helyszínt vehetjük szemügyre, amely kétszer nagyobb lesz, mint az alapjátéké - még jó, hogy kapunk egy verdát is.

The Division - mi várható a megjelenés után?

Nem lepődünk meg azon, hogy szezonbérletet is válthatunk a The Divisionhöz. A Ubisoft három kiegészítőcsomagot tervez a megjelenés után - lássuk, mit tartalmaznak! Eközben az NVIDIA ingyen bétakulcsot szór PC-re.

Launch traileren az American Truck Simulator

Elkészült az SCS Software kamionszimulátora, amelyben az Egyesül Államok országútjain róhatjuk a kilométereket. A jövő heti premiert megelőzve már most megnézhetitek a launch trailert.

Song of the Deep - az Insomniac új játéka

Hivatalosan is bemutatkozott a Ratchet & Clank alkotóinak, az Insomniac Gamesnek tegnap beharangozott új játéka. A Song of the Deep egy metroidvania stílusú akció-kaland lesz.

Conan Exiles bejelentés

Tavaly év végén jelentette be a Funcom, hogy három vadonatúj Conan-játékon dolgoznak. Ebből most lehullt a lepel az elsőről, a Conan Exilesról, ami egy nyílt világú, online-központú túlélő kaland lesz.

Hamarosan elérhető lesz a Tron Run/r

A tavalyi esztendő utolsó nagyobb játékos eseményén, a The Game Awardson mutatkozott be a Disney-féle Tron Run/r, ami jövő hónap közepétől maga mögött tudja az Early Accesst, és már teljes, kész játékként próbál szerencsét.

Folytatódik a Star Wars: Republic Commando?

Egy Redditen zajlott beszélgetés szerint az Electronic Arts folytatni szeretné a nagy sikerű Republic Commandót. A szivárogtató szerint a folytatás jövőre jelenne meg, Star Wars: Imperial Commando címmel.

Unravel - videónaplón a zene

Megérkezett az Unravel főbb elemeit bemutató videósorozat legújabb felvonása. Ebben a Svédország északi természetvilága ihlette helyszíneken játszódó fonalkaland zenei aláfestéséről lesz szó.

Bungie - 16 év után távozott az elnök

Egyelőre tisztázatlan okok miatt, de tizenhat év után lemondott vezető posztjáról Harold Ryan, a Bungie most már korábbi elnöke. Helyét a korábbi COO, Pete Parsons veszi át.