Hírarchívum - 2016. január

Sztoritraileren a Battlefleet Gothic: Armada

Alakul a Games Workshop társasjátékán alapuló Battlefleet Gothic: Armada fejlesztése a Tindalosnál. A Warhammer 40K univerzumában játszódó stratégia single player kampányából kaptunk most egy ízelítőt.

Bemutatkozik a Hard Reset Redux

A Flying Wild Hog még egy bőrt lehúz a 2011-ben PC-re megjelent Hard Resetről. A régivonalas FPS továbbfejlesztett grafikával és kiegyensúlyozottabb játékmenettel hódít majd - Xbox One-on és PS4-en is.

Far Cry Primal - az első egy óra

Az All Games Beta alaposan kitett magáért: több mint egy órán át nézhetünk bele a Far Cry Primal nyitányába, és akkor még a csokornyi friss képet nem is említettük. Vigyázat, spoileres anyag!

PC-s látnivalókon a Rise of The Tomb Raider

Holnap kerül boltokba a Rise of The Tomb Raider várva-várt PC-s változata, ám a szaksajtó már lecsapott rá. Kiderül, hogyan fut a játék a gépigénynek megfelelő masinákon, és pazar képeink is vannak.

Nina Williams visszatér a Tekken 7-be

Az EVO 2016 apropóján új előzetes érkezett a Bandai Namco bunyós címéhez, melyből kiderült, hogy a népszerű karakter, Nina Williams is visszatér a Tekken 7-be. Nagy eséllyel a konzolos verzióban is benne lesz.

Star Wars: Outpost - ezt is a LucasArts fejlesztette

Ahogy azt már korábban megírtuk, a LucasArts bezárása nemcsak a Star Wars 1313-at vitte magával, hanem egy sor másik projektet is. Köztük volt a Star Wars: Outpost is, amit kezdetben Farmville-klónként emlegettek.

Bejelentésre készül az Insomniac

A már két bejelentett játéka mellett egy harmadik projekt is fortyog az Insomniac Gamesnél, az új fejlesztésüket holnap délután fogják leleplezni. Addig is egy teaser videóval szolgálhatunk, lehet tippelni, hogy mire készülnek a srácok!

Pénteken jön a LEGO Avengers, itt a launch trailer

Folytatódik a LEGO-őrület, ezúttal ráadásul egy kifejezetten tartalmas játéknak nézünk elébe: a LEGO Marvel's Avengers hat filmet dolgoz fel alapjáraton, és DLC-k formájában további hősökre is számíthatunk majd.

Frissítve: Hero's Song - RPG hardcore arcoknak

Új fejlesztőcsapatot alapított a Sony Online Entertainment egykori fejese, az első játékuk pedig egy "hardcore akció-szerepjáték lesz hardcore játékosoknak". A Hero's Songra a Kickstarteren gyűjtenek, és már idén befejeznék a munkálatait.

Nyáron rajtol a Warhammer 40.000 MMO

Régóta készül a Warhammer 40.000: Eternal Crusade, de úgy néz ki, hamarosan révbe érnek a munkálatok: az MMO már a Steam Early Accessen is elérhető, nyáron pedig elrajtolhat a végleges változat.