Hírarchívum - 2016. október

Batman: The Telltale Series - új trailer jött

Holnap érkezik a Batman: The Telltale Series harmadik epizódja, így a csapat a menetrendnek megfelelően fellőtte az új rész legújabb kedvcsinálóját. Ebben az epizódban Batman régi és új ellenfelekkel is szembe fog nézni.

Jövő év elején jön a Skyrim Monopoly

A héten kerül boltokba a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakevert változata, így a Merchoid remek időzítéssel jelentette be, hogy jövő tavasszal sem maradunk Skyrim nélkül, a játék ugyanis megkapja a hivatalos Monopoly-változatát.

Dishonored 2 - vedd vissza, ami a Tiéd!

Élőszereplős előzetessel hangol a Bethesda a Dishonored folytatásának közelgő megjelenésére. A kedvcsináló Emily és Corvo szemszögéből igyekszik megragadni a folytatás esszenciáját.

Games with Gold - íme, a novemberi kínálat

Lassan itt a hónap vége, így a Microsoft végre lerántotta a leplet a Gold-előfizetőknek szánt novemberi ingyenjátékokról. Kapunk Murdered: Soul Suspectet, Monkey Islandet és Far Cry 3: Blood Dragont is.

Watch Dogs 2 - többféle módon is játszhatunk

A Ubisoft igyekszik a lehető legnagyobb szabadságot biztosítani majd a San Franciscóban játszódó Watch Dogs-folytatásban, így főhősünkkel, Marcusszal akár háromféle stílusban is teljesíthetjük a küldetéseket.

Brit toplista: simán az élen kezdett a Battlefield 1

Ahogy az várható volt, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 alaposan megmozgatta a rajongókat, így a DICE és az Electronic Arts sáros, mocskos csatatereit megörökítő játéka azonnal az élen nyitott.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - karaktermustra a köbön

A héten érkezik az új Dragon Ball-játék is, a Bandai Namco pedig nem tétlenkedett, egy rakás karakterbemutató videót tett közzé a Xenoverse 2-ről. Bemutatkozik Hit, a maszkos Saiyan, Frieza és Metal Cooler is.

Nézzük meg közelebből a Nintendo Switchet!

Ha a bemutatkozó videó és a pár hivatalos kép nem volt elég, akkor most egy élethű 3D-s modell segítségével is vethettek egy pillantást a Nintendo új konzoljára. A tőzsde végül nem reagált túl jól a masinára.

Kicsi lesz a Titanfall 2 első javítása

Nem lepődünk meg azon, hogy első napi javítást kap a Respawn sci-fi shootere, azon viszont igen, hogy alig 88 megabájtot nyom. Más címek esetében több gigára rúg a patch mérete - ennyire értik a dolgukat a Titanfall 2 fejlesztői?

Jóval sikeresebb elődjénél a Shadow Warrior 2

A hétvégén a Flying Wild Hog bejelentette, hogy négyszer több példány talált gazdára a Shadow Warrior 2-ből az első héten, mint az elődjéből. Hamarosan ingyenes tartalmakat kapunk, beleértve az ultra nehéz challenge módot.