Hírarchívum - 2016. október

Dishonored 2 - Emily, a harcos amazon

Folytatódik a Dishonored második részének videónapló-sorozata. A készítők ezúttal az újonnan bemutatkozó játszható főszereplővel, Emilyvel foglalkoznak részletesebben.

NieR: Automata - állatokat is meglovagolhatunk

A Square Enix tartott ma egy kicsit több mint egyórás NieR: Automata livestreamet, ami ugyan japán nyelvű, de rengeteg játékmenetet tartalmaz, és végre olyan dolgokat is megmutat a játékból, amiket eddig titkolt a Platinum Games.

Steep - extrém mókázás az Alpokban

Az idei E3 egyik meglepetésbejelentése volt a Ubisoft extrém télisportokat összefoglaló produkciója, a Steep, ami most egy, az új GoPrót is reklámozó játékmenet-előzetest kapott.

Kétmillió Switchen adnának túl az első hónapban

A Nintendo is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, a számok nem éppen rózsásak. A forgalom például alaposan visszaesett, a Wii U nem érdekelte az embereket és Amiibóból is kevesebb fogyott. A Switchről is szó esett.

Elindult a Gwent bétatesztje

A The Witcher 3 kártyajátéka óriási népszerűségre tett szert, szinte adta magát a lehetőség, hogy különálló programot varázsoljanak belőle. A CD Projekt RED le is csapta a labdát, tegnap óta már ki is lehet próbálni a játékot.

Élőszereplős előzetest kapott az új Call of Duty

Csak úgy repkednek mostanában az élőszerepős előzetesek, most a műfajban rutinosnak számító Activision gurította be a Call of Duty: Infinite Warfare trailerét. Michael Phelps és Danny McBride is vendégszerepel.

Tesztek nélkül rajtolnak az új Bethesda-játékok

A DOOM után a Skyrim: Special Editionhöz és a Dishonored folytatásához is a premier előtti napon kap hozzáférést a sajtó, így lényegében tesztek nélkül kerülnek majd boltokba az új Bethesda-játékok.

Megvan az Uncharted-film rendezője

A hírek szerint a Sony szeretné felpörgetni az Uncharted-film munkálatait, és már meg is találta az új rendezőt hozzá. Már csak abban kell bízni, hogy az úriember nem száll ki idő előtt, és végigviszi a projektet.

Véget ért az Evolve támogatása

Habár a szerverek elérhetőek maradnak egy darabig, a fejlesztők nem támogatják tovább az Evolve-ot. Ezzel lényegében véget ért az aszimmetrikus multiplayert ígérő lövölde pályafutása, a free-to-play modell sem hozott megváltást.

Így muzsikál a Batman: Return to Arkham

A tengernyi összehasonlító videó után következzen a Digital Foundry kötelező teljesítménytesztje, melyből kiderül, hogyan muzsikál a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City a PlayStation 4-en és az Xbox One-on.