Hírarchívum - 2016. október

Super Mario Maker - száz érv a 3DS-változat mellett

A Super Mario Maker a 3DS-en is tiszteletét teszi, azonban azok számára, akik már megvették a Wii U-s játékot, nem sok újdonságot tartogat első blikkre. A fejlesztők egy új videóval szeretnének meggyőzni ennek az ellenkezőjéről.

A Star Wars: Episode VIII-ból derül ki, kik Rey szülei

Rengeteg kérdésünk volt a Star Wars: Az ébredő Erő premierje előtt, és legalább ugyanennyivel távoztunk a vetítésről. Egy részükre azonban már a következő epizódban választ kapunk.

Így kezdődik a Titanfall 2 kampánya

A Titanfall rengeteget lépett előre a bemutatkozása óta, a folytatásban például kampány is helyet kapott, amely az első beszámolók alapján egyáltalán nem sikerült rosszul. Nézd meg az első 15 percet belőle!

Resident Evil 7 - újabb videóduó

Tovább folytatódik a Resident Evil 7 világát bemutató videósorozat. A legújabb adagban túlélésünk zálogaként gyógyítjuk magunkat, illetve egy halhatatlan fickóval is összeakasztjuk a bajuszt. Színes életképek következnek.

Titanfall 2 - mi várható PlayStation 4 Prón?

A producer kijelentéseiből nagyjából képet kaptunk arról, hogyan használja ki a Titanfall 2 a PlayStation 4 Próban rejlő képességeket. Sajnos a natív 4K-felbontásról le kell mondanunk, de simább framemate-tel fut majd a játék.

Ismerős karakterek a Dead by Daylightban

Nyakunkon a mindenszentek napja, így egyre több halloween témájú videojátékos tartalom lát napvilágot. A Dead by Daylight sem marad ki a szórásból: két horrorfilmes karakterrel bővült a játék felhozatala.

Skyrim: Special Edition - mi a helyzet a modokkal?

Úgy tűnik, a PlayStation 4-en játszók csak jelentős kompromisszumok árán tölthetnek le modokat a Skyrim pénteken érkező felújított változatához. Itt például 1 GB-ra korlátozzák egy-egy mod méretét, míg Xbox One-on 5 GB-ra.

Elérhető a Dark Souls III első DLC-je

Elstartolt a Dark Souls III Ashes of Ariandel címet viselő kiegészítője, amely a birodalom fagyos szívébe kalauzolja el a játékosokat. Meg kell becsülni a DLC-t, lévén már csak egyetlen bővítmény várható az RPG-hez.

Watch Dogs 2 - San Francisco utcáin

A Ubisoft új nyitott világú címe akár egy szerelmes levél is lehetne a kaliforniai metropoliszhoz, ám a készítők emelték a tétet. Mi van, ha a technológiát rosszra fordítják a döntéshozók? Megfigyelés és elnyomás mindenhol

Titanfall 2 - egyek vagytok!

Újabb élőszereplős kedvcsinálóval jelentkezett a héten boltokba kerülő Titanfall-folytatás. A Respawn Entertainment ezúttal is a főhős és a titánja kapcsolatára helyezte a hangsúlyt.