Hírarchívum - 2016. október

Star Citizen - novemberig ingyen alfázhatunk

Érdekel a nagyszabású űrszimulátor, de pénzt még nem adnál érte? Akkor itt a te időd: október végéig bárki ingyenesen kipróbálhatja a Star Citizen alfaverzióját, mindössze egy promóciós kódra lesz szükséged.

Megvan a fiatal Lando Calrissian

A Lucasfilm a minap bejelentette, hogy megtalálták a Han Solo-film Lando Calrissianját, a karaktert Donald Glovert játszhatja majd el két év múlva. Elégedettek vagytok?

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Zsugorodott az Xbox Live-felhasználók tábora

Habár éves szinten meseszépen növekedett, az előző negyedévhez képest zsugorodott az Xbox Live-felhasználók tábora, hiába került boltokba és teljesít viszonylag jól az Xbox One S.

A játékosok többsége szereti a mikrotranzakciókat

Az NPD Group az Egyesült Államokban kérte ki a játékosok véleményét a mikrotranzakciókról. A válaszadók többsége kedveli őket, persze csak akkor, ha nem rombolják a játékélményt.

Több mint 140 ezer HTC Vive talált gazdára eddig

Habár a HTC és a Valve még nem számolt be formális keretek között a HTC Vive üzleti teljesítményéről, egy VR-rel foglalkozó kínai weboldalnak szerencsére sikerült rést találnia a pajzson, és belsős forrásból szerzett infókat.

Még több infó a Nintendo Switchről

Nem akarnak csillapodni a hullámok, még több apró részletre derült fény a Nintendo Switch kapcsán. Most már tudjuk például, hogy a kézbe vehető, LCD-képernyővel szerelt egység lesz a gép fő lelke, nem pedig a dokkoló.

Hello Neighbor - mi rejtőzik a pincében?

A Tiny Build játékában a szomszédunk házába kell betörnünk azért, hogy fényt derítsünk a furcsán viselkedő öregúr piszkos titkaira. A ház legalsó szintjén válogatott szörnyűségek várnak ránk, a kurafi pedig a nyakunkban lohol.

Plusz memóriával jön a PlayStation 4 Pro

Az IGN-nek adott interjújában a konzol architektúrájáért felelős szakember, Mark Cerny elhintette, hogy a PlayStation 4 Próba egy gigabájttal több memóriát pakolnak, így még jobb teljesítmény csikarható ki a masinából.

Végre elkészült a The Last Guardian

Hosszú és rögös utat járt be a The Last Guardian, ám az Ico és a Shadow of the Colossus szellemi örököse végre aranylemezre került. A producer és a Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida is megerősítette a hírt.