Hírarchívum - 2016. november

2020-ig támogatja a Capcom a Street Fighter V-öt

A Capcom, úgy tűnik, hosszú időre tervez a Street Fighter V-tel: a játék producerei árulták el, hogy egészen 2020-ig fogják támogatni a játékot, azaz addig folyamatosan érkezhetnek új tartalmak hozzá.

Yakuza Zero - péntek esti láz

Január második felében a világ kevésbé japán részébe is megérkezik a Yakuza előzményeit elmesélő Yakuza Zero. A játékhoz új trailer érkezett, mely az éjszakai életbe invitál minket.

8 percen át mozog a The Last Guardian

Két hét sincs már hátra a The Last Guardian megjelenésééig, így hamarosan bárki kipróbálhatja a várva-várt játékot a saját konzolján is. Ha nem tudsz addig várni, akkor itt egy nyolcperces gameplay trailer.

Láttál egy jó Black Friday-akciót? Oszd meg velünk!

Sokaknak egy második karácsonnyal ér fel a Fekete Péntek, amikor az üzletek elképesztő akciókkal várják a vásárlókat. Ha láttál valamilyen kihagyhatatlan kedvezményt, ne tartsd magadban, oszd meg a Gamekapocs többi olvasójával is!

Új Duke Nukemet jelent be a Gearbox?

Minden jel szerint nagy bejelentésre készül a Gearbox Software, legalábbis a stúdió fejese, Randy Pitchford erre utalt a Twitter-csatornáján. Egy rajongó kérdésére válaszolva úgy tűnik, Duke Nukem visszatér.

The Dwarves - törpökből soha nem elég

Még az is lehet, hogy a decemberi játékfelhozatal egyik nagy meglepetése a The Dwarves lesz. A közösségi adományokból összehozott taktikai RPG meglehetősen izgalmas csatákat ígér egy rakás érdekes hőssel. Van még itt látnivaló.

Molyneux szívesen megcsinálná a Fable 4-et

A Fable alkotója egy interjúban árulta el, szívesen részt venne a Fable 4 fejlesztésében, ha a Microsoft úgy döntene, feltámasztja a szériát. Emellett regélt arról is, hogy a kiadó gyomra nem mindig vette be a brit humort.

Már egymilliónál jár a Farming Simulator 17

Sokkal jobban fogy a Farming Simulator 17 a tavalyi résznél, alig egy hónap kellett ahhoz, hogy a játék átlépje az egymilliós mérföldkövet. A PC-s verzió bizonyult a legkelendőbbnek, az eladások fele innen jött.

Pro Evolution Soccer 2017 - itt az ingyenes verzió

Ha eddig nem próbáltad ki a Pro Evolution Soccer 2017-et, itt egy visszautasíthatatlan ajánlat. A Konami fellőtte a focis játék trial változatát, amely kilenc csapatot és két stadiont tartalmaz. Még multizni is lehet.

Így trükközünk a Steepben

Milyen extrém sport az olyan, amiben nem lehet trükközni? Szerencsére a Steepben a lesiklás percei nem unalmasan telnek, pontokért és hírnévért ütős mutatványokat mutathatunk be. Két fejlesztői napló érkezett.