Hírarchívum - 2016. november

Overwatch - nyakunkon a karácsony!

A Blizzard ugyan még nem jelentette be hivatalosan az Overwatch karácsonyi eseményét, de a játék rajongóinak már sikerült kitúrniuk egy erre utaló jelet. Persze inkább az lenne a meglepő, ha az Overwatch brigádja nem ünnepelne.

Ajándékesővel zárja az évet a Ubisoft

Egy adventi kalendáriummal és harminc különböző ajándékkal zárja a Ubisoft a harmincadik születésnapjának ünneplését. Az akciósorozat ma indul, egy ingyenes mobiljáték a jutalmatok.

Inside - megszabadultak a Denuvótól a fejlesztők

A Denuvo alkalmazása viszonylag drága, ezért a független fejlesztők közül csak a legnagyobbak, illetve a legmagabiztosabbak engedhetik meg maguknak a bevetését. A Playdead az egyik közülük, ő az Inside-nál használta a megoldást.

HWSW: Zsákban hozza a virtuális valóságot az MSI

Hátizsákként akasztaná ránk az MSI a VR-t. A tajvani vállalat legújabb termékével kötöttségek nélkül mozoghatunk a virtuális térben, már amennyiben előbb kifizetjük a termék igencsak borsos árát - írja a HWSW.

Júniusban jöhet az új The Legend of Zelda?

Szinte biztos, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild nem készül el a Nintendo Switch márciusi premierjére. Sajtóértesülések szerint a játék három hónapot csúszik, így csak júniusban kapjuk kézhez.

Így nézett ki a törölt Tron-játék

Még 2008-ban a F.E.A.R. 3 fejlesztője, a Day 1 Studios egy Tron-játékot készített, mielőtt a Tron: Legacy film a mozikba került. Sajnos a Disney idő előtt kihúzta a dugót, de most egy videót megnézhettek TR2N: Liberationről.

Tavern Keeper - a Game Dev Tycoon alkotóitól

A Greenheart Games anno nagyot gurított a Game Dev Tycoonnal, most pedig bemutatkozott a csapat következő alkotása, amely egy fantasy kocsmaszimulátor lesz. A kalandorok és mindenféle sötét alakok legnagyobb örömére!

Májusban érkezik az Alien: Covenant

A korábban tervezett dátumnál három hónappal korábban kerül a mozikba Ridley Scott új Alien-filmje, a Covenant. A Fox egy plakáttal kedveskedett a rajongóknak - ezen már a kőbe vésett dátum olvasható.

Assassin's Creed: Syndicate - már PS4 Prón is

Meglepetésfrissítést kapott a tavaly megjelent Assassin's Creed: Syndicate, így a játék már támogatja a PlayStation 4 Prót is. Persze ne gondoljatok nagy dologra, egyedül a felbontást húzták fel 4K-ra.

Elstartolt a Steam őszi vására, szavazhatunk is

Hivatalosan is kezdetét vette a Steam őszi vására, ahol rengeteg címre csaphatsz le jutányos áron. Emellett a Valve bejelentette a Steam Awardsot, melynek keretében a közösség szavazhatja meg az év legjobb játékait.