Hírarchívum - 2016. május

No Man's Sky - rosszul viselik a rajongók a csúszást

És akkor még finomak voltunk: nemcsak a Hello Games vezetője, de a No Man's Sky késését megszellőztető Kotaku újságírója is halálos fenyegetéseket kapott az elmúlt héten.

Street Fighter V - íme, a következő harcos!

Folytatódik a DLC-áradat, már-már menetrendszerűen futott be a Street Fighter V következő karakterbemutatója. Ezúttal a bájos nindzsalány, Ibuki kapja a főszerepet.

Blogajánló: Rendes fickók filmkritika

Maktub ismét filmkritikával jelentkezett, ezúttal a Russell Crowe és Ryan Gosling főszereplésével készült Rendes fickók volt a hétvégi program. Egy kattintás után kiderül, hogy tetszett neki Shane Black legújabb dobása!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május utolsó napjaira is jutott egy-két izmosabb játék, ezt azonnal ellenőrizhetitek a heti megjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkban! Geralt visszatér, újra pörög a Dead Island, és az is kiderül, mennyire veszélyes tud lenni a golf.

Agony - irány a pokol!

Formálisan is bemutatkozott az idén alapított Madmind Studio első játéka, az Agony. A csapat első fejlesztésében egy meggyötört lelket alakítunk, akivel a poklok poklát járjuk majd végig.

ELEX - képeken a fantasy-sci-fi kaland

Egészen érdekes világba kalauzol majd el minket a Nordic Games és a Piranha Bytes legújabb közös szerepjátéka, az ELEX. A Gothic alkotóinak friss fejlesztése ugyanis egyszerre elegyíti a sci-fit a fantasyvel.

Óriási siker a Total War: Warhammer

A Sega jelentése szerint a kedden debütált Total War: Warhammerből az elmúlt napokban eddig több mint félmillió darabot sikerült eladni, amivel a franchise történetének legsikeresebb epizódja lett.

LawBreakers - bemutatkoznak a hősök

Új videósorozatot indított a LawBreakers-t készítő Boss Key Productions. A fókuszban a csapat legújabb, Unreal Tournamentre hajazó shooterének játszható karakterei lesznek.

The Last Guardian - tíz év távlatában

Folytatódik az IGN The Last Guardianről készült videósorozata. A folytatásban a kreatív igazgató, Fumito Ueda mesél a tíz éve készülő játék fejlesztésével kapcsolatos nehézségekről, akadályokról.

Batman: Arkham Knight - jön a GOTY-kiadás?

A német Amazonon bukkant fel a Batman: Arkham-sorozatot lezáró Batman: Arkham Knight Game of the Year kiadása. A csomag állítólag júliusban jön, egyszerre a Return to Arkham remasterrel.