Hírarchívum - 2016. május

Mafia 3 - New Orleans legjobb elemeiből

Mint ismert, New Bordeaux megalkotásához New Orleansból merítettek ihletet a Mafia 3 fejlesztői, és még a színes-szagos várost körülvevő mocsaras vidék sem hiányzik a játékból. Nézzünk is bele!

Mirror’s Edge: Catalyst - ilyen lesz a harc

Noha a harc nem tartozott az előd erősségei közé, a DICE megígérte, hogy a Mirror’s Edge: Catalyst esetében ez meg fog változni. Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó mutatja be a játék csetepatéit.

Már készül a SpellForce 3

Hosszú évek után végre visszatér az egyik legjobb RTS/RPG hibrid. A Nordic Games bejelentette, hogy a SpellForce 3 még idén napvilágot lát kizárólag PC-n. Megjöttek az első képek!

Máris olcsóbban kapható a Battleborn

Három héttel a premier után máris 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a Gearbox hero shootere a Steamen. Az Overwatch bizony kemény ellenfél, ennyire kevés az érdeklődő a Battleborn iránt?

Októberben jön Európába a Dragon Quest Builders

Nem kell lemondaniuk a minecraftos Dragon Questről a nyugati játékosoknak sem, a Square Enix szerint az anyag októberben érkezik PS4-re és PS Vitára. Kaptunk egy új trailert is.

Fallout 4 - modtámogatás már Xbox One-on is

A Bethesda egy livestream keretében hintette el, hogy május 31-től már Xbox One-ra is letölthetjük a Fallout 4 modjait. Több mint 667 munka között csemegézhetünk - a fájllimit 2 GB lesz.

Smite - a hónap végén jön a végleges verzió PS4-re

A Hi-Rez Studios MOBA-ja május végén kilép a bétastátuszból és hivatalosan is elstartol PlayStation 4-en. A végleges verzió immáron 60fps-sel fut, még több karaktert és trófeatámogatást is tartalmaz.

Frissítve: Csúszik a No Man's Sky megjelenése

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de a mindig jól értesült Kotaku úgy tudja, a júniusra tervezett No Man's Sky-premier elmarad. A játék állítólag augusztusig biztosan nem kerül boltokba.

Jövőre jön az első VR-játék Xbox One-ra

Az Ars Technica legfrissebb beszámolója szerint a Microsoft is felszáll a VR-vonatra. Az első VR-szemüveges Xbox One-játék állítólag jövőre jelenik meg. A magazin úgy tudja, a játék az idei E3-on mutatkozik majd be.

Mégis újrahangolt verziót kap az Outcast

Két évvel ezelőtt volt már egy kísérlet arra, hogy HD-feldolgozást kapjon az Outcast, de az akkori Kickstarter-kampány sajnos elhasalt. Most viszont jó eséllyel semmi sem állhat majd az Outcast - Second Contact megjelenésének útjába.