Hírarchívum - 2016. június

Injustice 2 - DLC-dömping várható

A NetherRealm kreatív igazgatója, Ed Boon az IGN-nek adott interjúban megerősítette, hogy a csapat hosszú távon szeretné majd támogatni az Injustice második részét, így a premier után rengeteg DLC várható.

Spider-Man - ingame is volt a trailerben

Az Insomniac csapata a Twitteren feltett rajongói kérdésekre válaszolva megerősítette, az új Pókember-játék előzetese rengeteg ingame momentumot tartalmazott, ráadásul a látottakat nem az új PS4 Neo hajtotta meg.

HWSW: A nem-emberi intelligencia már velünk van?

A szuperintelligens AI létrehozásához vezető úton előrébb tarthatunk, mint sokan gondolnák. Egyáltalán lehetséges-e ez, és ha igen milyen következményei lesznek egy hasonló intelligencia érkezésének? Új cikksorozat indul a HWSW-n.

Lány karaktered is lehet az új South Park-játékban

A The Stick of Truthban még nem volt lehetőségünk lány karaktert választani, de a The Fractured But Whole tartalmazni fogja ezt az opciót. A hírt maga Matt Stone, a South Park atyja erősítette meg.

E3 2016: Mafia III - az embereid ellened fordulhatnak

A Mafia ősszel érkező új részében oda kell figyelnünk a helyi kiskirályokra is, máskülönben fellázadnak ellenünk. Ha nem adunk nekik kerületeket, azzal csak magunknak ártunk. Ugye ezt te sem szeretnéd?

Kingdom Come: Deliverance - ezért fontos a páncél

A Warhorse Studios egy hihető középkori világot alkotott, amiben semmi fantasy nincs: a Kingdom Come: Deliverance hű lenyomata a huszita háborúknak, a 15. század elején. Most belenézhetünk az új verzióba.

Még mindig elérhető a Doom demója

Noha az ígéretek szerint csak az E3 hetén tölthettük volna le az id Software shooterének kipróbálható változatát, a fejlesztők mégis meghosszabbították a határidőt. Pontosan nem tudni, meddig.

Civilization VI - így terjeszkednek a városok

A stratégia új részében a városok már nem korlátozódnak egyetlen mezőre, idővel a szomszédos területeket is elfoglalhatjuk. Az sem mindegy, hogy hova mit építünk, hiszen figyelnünk kell a környezet adottságaira. Erről szól az új videó.

Látványos Unity-techdemó érkezett

A Unity Technologies kiadta az Adam névre keresztelt techdemójának teljes változatát. A döbbenetes részletességű videóból kiderül, hogy a motor bizony csodákra képes értő kezekben. Hamarosan a saját gépeden is futtathatod.

E3 2016: Mass Effect: Andromeda infóáradat

Ugyan az idei E3-on megint alig láttunk valamit a Mass Effect-széria következő felvonásából, az Andromedából, azért így is rengeteg részlet futott be a játékról. Ezeket szedtük most össze Nektek!