Hírarchívum - 2016. június

Még többet kell várnunk a LEGO-film folytatására

Ahhoz képest, hogy a Warner mennyire gyorsan döntött a LEGO-film folytatásáról, nagyon nehezen készül el. A minap másodjára is elhalasztották a premiert, így leghamarabb 2019-ben ülhetünk be rá.

Battlefleet Gothic: Armada - jönnek az űrgárdisták

Jövő héten kiegészül a Battlefleet Gothic: Armada, a kedden megjelenő DLC az űrgárdistákat adja hozzá a stratégiához. A legjobb, hogy ha már megvan a játék, még fizetned sem kell értük.

Jönnek a Porschék az Assetto Corsába

Sűrű időszak elébe néznek az Assetto Corsa-rajongók: nyáron érkezik a játék konzolos változata, ősszel pedig kapunk egy új DLC-t, amiben a Porschék kapják a főszerepet.

E3 2016: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtük meg a leginkább.

Egyszerűbbé teszi a biztonságos belépést a Blizzard

Hiába számít alapnak a fiókjaink kétfaktoros autentikációval történő védése, tény, hogy ez a biztonsági megoldás sokszor kényelmetlen tud lenni. A Blizzard pont ezért nyúlt bele a módszerbe, méghozzá igen ötletes módon.

Újabb remaster-hullám jöhet az Activisiontől

Habár a hivatalos bejelentésre még várni kell, a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet már bevizsgálta a Marvel: Ultimate Alliance két részét és az egyik Transformers-játékot az új platformokon.

E3 2016: 8-10 óra játékot ígér a Detroit

David Cage, a Quantic Dream vezetője az IGN-nek adott interjúban elárulta, hogy a csapat legújabb interaktív játéka, a Detroit nagyjából 8-10 órányi játékidőt ígér, viszont rengeteg újrajátszási lehetőséggel kecsegtet.

E3 2016: Még az idén boltokba kerül a PS4 Neo?

Az idei E3-on ugyan nem mutatkozott be az erősebb PlayStation 4, de egyes források szerint ez nem jelenti azt, hogy a premier messze lenne. Az Eurogamer például úgy tudja, még idén boltokba kerül az új konzol.

E3 2016: Forza Horizon 3 részletek

A Microsoft E3-as műsorában mesélt a Forza Horizon 3 újabb részleteiről a Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg. Most ezeket gyűjtöttük össze egy jó nagy csokorba.

E3 2016: Az Okami és a Bayonetta is folytatódhat

A Bayonetta és a Devil May Cry atyja, Hideki Kamiya a brit Metrónak adott interjúban elárulta, a Scalebound befejeztével mindenképpen szeretne egy Okami- és Bayonetta-folytatást.