Hírarchívum - 2016. június

E3 2016: Az új Xbox One-kontroller testreszabása

Mint ismert, a játékosok immáron testre is szabhatják a vadi új Xbox One-kontrollerüket, amit a Microsoft le is gyárt nekik és postára ad. Most egy videóban nézhetjük meg, hogyan működik a szolgáltatás.

E3 2016: Tartalmasnak ígérkezik a Dishonored 2

Az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith a Twitteren erősítette meg, hogy a Dishonored folytatása sokkal hosszabb lesz, mint az első rész. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 12-20 órás játékidőre számíthatunk.

Overwatch - részletek az új Competitive Playről

Az Overwatch ranked játékmódja a tervek szerint még ebben a hónapban napvilágot lát. Most Jeff Kaplan, a játék rendezője mesél arról, hogy milyen változásokat hoz a Competitive Play.

E3 2016: Csak jövő februárban jön a Sea of Thieves

Aaron Greenberg, az Xbox marketingjéért felelős vezető egy E3-as interjúban megerősítette, hogy a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves jövő év elején jelenik meg.

E3 2016: Előkerült a The King of Fighters XIV is

A The King of Fighters XIV-ben immáron teljesen 3D-s környezetben bunyózhatunk, noha a játékmenet megmarad 2D-snek. A karakterfelhozatal 50 főt számlál, ezúttal pedig a rosszfiúkkal ismerkedhetünk meg.

E3 2016: Nyugati író jegyzi a Resident Evil VII-et

A sorozatban elsőként nem japán író rakja össze a Resident Evil VII sztoriját, hanem Richard Pearsey, akinek korábban a remek Spec Ops: The Line filozofálgatós történetét köszönhettük. Nagy reformok lesznek itt.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Ismét mozgásban a Below

Egészen messzire nyúlik vissza a Below története, hiszen a három évvel ezelőtti E3-on debütált a Capybara Games procedurálisan generált kalandja. A premier már nincs messze, de alapozásnak jó lesz a 15 perc tömény gameplay.

E3 2016: EVE: Valkyrie - Maverick, Te vagy az?

Hiába tolható már az Oculus Rift egyik legjobb nyitócímeként az EVE Online űrcsatákra kihegyezett mellékága, az EVE: Valkyrie, a CCP úgy gondolta, jobb, ha egy E3-as ízelítővel a köztudatban tartja a játékot.

E3 2016: Végre akcióban a Vampyr

Látványos és hangulatos trailert már láthattunk a Vampyrról, de az első játékmenet-kedvcsinálóra egészen mostanáig kellett várni. A felvétel negyed órán keresztül demózza a Dontnod új játékát.