Hírarchívum - 2016. június

E3 2016: Ilyen egy teljes Dropzone-mérkőzés

Az idei E3-on mutatkozott be a Rise of Nations egykori fejlesztőiből verbuvált Sparkypants Studios RTS/MOBA hibridjátéka, a Dropzone. Az első trailer után egy teljes mérkőzést bemutató gameplay videót is kaptunk.

E3 2016: Warhammer 40K - Inquisitor: Martyr trailer

Kicsit megcsúszva, de a hazai Neocore csapatának új játéka, a Warhammer 40.000 - Inquisitor: Martyr is megkapta a maga expós előzetesét, ami nemcsak az új hősöket, de a játék komor, vérgőzös hangulatát is remekül bemutatja.

E3 2016: Fél óra Ghost Recon: Wildlands

Az idei E3-on végre kipróbálható változatban is megmutatta magát a tavalyi shown bemutatott Ghost Recon: Wildlands. A játék a The Division útját járja majd, így egy csapatközpontú, online shootert köszönthetünk a személyében.

Halo Wars 2 - szerdáig nyúzhatjuk a bétát

Egy héttel ezelőtt rajtolt el a Halo Wars 2 Gold-előfizetők által kipróbálható publikus bétája, ami az eredeti tervek szerint ma zárulna le. A 343 Industries egyik alkalmazottja azonban a Twitteren megerősítette, kapunk még két extra napot.

Brit toplista: jót tett a Doomnak az árcsökkentés

Az E3 végeztével igyekszünk mi is visszarázódni a hétköznapokba, így most már a múlt héten elmaradt brit toplistával is jelentkezünk. Az Overwatch háromhetes uralmának vége, az élen ezúttal a Doom végzett.

Launch traileren a Mighty No. 9

Rengeteget késett, de a héten végre boltokba kerül a Kickstarter egyik legnagyobb slágercíme, a Mighty No. 9. Nézzetek meg egy utolsó trailert a Mega Man szellemi örököséből!

A Warcraft az eddigi legsikeresebb videojátékos film

Hiába osztja meg a közönséget, a jegyárbevételeket tekintve a Warcraft: A kezdetek minden idők legsikeresebb videojátékos filmje. Az előző csúcstartó a Prince of Persia volt.

Az EA-nek nem kellett a Rocket League

Habár a kiadó szerint az EA Originals célja az lenne, hogy "megtalálják a következő Rocket League-et", a Psyonix azt mondja, annak idején hiába keresték az együttműködés lehetőségét a céggel.

E3 2016: Négy percig mozog a Titanfall 2

Egy kis maradék az idei E3-ról: a YouTube-ra is felkerült a játék multiplayer trailerének eredeti gameplay anyaga, most négy percen át csodálhatjuk a fejlesztők látványosabbnál-látványosabb trükkjeit.

Váratlanul elhunyt a Star Trek Chekovja

A mindössze 27 éves Anton Yelchin bizarr balesetben hunyt el, a saját autója gázolta halálra. Jeep Grand Cherokee-ja volt, ezeket épp áprilisban hívták vissza váltóhiba miatt.