Hírarchívum - 2016. június

Megmászható tornyok nélkül jön a Watch Dogs 2

A toronyszinkronizáció minden nyitott világú Ubisoft-játékban benne volt, ám a kreatív direktor, Jonathan Morin szerint a Watch Dogs 2-ben semmi ilyesmi nem lesz. Mindent nekünk kell felfedeznünk.

Júliusban érkezik a Kill Strain

Emlékeztek még a Sony San Diego felülnézetes free-to-play lövöldéjére, a Kill Strainre? Az anyag fejlesztése lassan véget ér, és már a jövő hónapban elérhető lesz PS4-re. De előtte még bétázhattok.

Berserk - itt vannak az első kedvcsinálók

Az E3-on derült ki, hogy játékadaptációt kap az egyik legerőszakosabb anime, a Berserk. Akkor még egy teaserrel kellett beérnünk, most viszont befutottak az első képek, valamint a gameplay trailer is.

Gameplay traileren az NHL 17

A minap tartották Las Vegasban az NHL Awardsot, ahol levetítették az NHL 17 első "rendes" előzetesét, illetve az is kiderült, hogy a borítóra a St. Louis Blues kiválósága, Vladimir Tarasenko kerül. Lesz bétateszt is!

ReRoll - annyi az ambiciózus szerepjátéknak

A volt Ubisoft-fejlesztőkből álló Pixyul bejelentette, hogy lelövik a ReRoll munkálatait. Az akció-szerepjátékhoz drónokkal akarták feltérépezni a Földet, így annak pontos másán játszhattuk volna a túlélősdit.

Ki valójában Kratos fia?

Egy hete mutatkozott be az új God of War, a rajongók pedig ízekre szedték a bemutatkozó trailert. Észre is vettek benne pár apró eldugott részletet, és érdekes találgatások folynak arról, hogy ki valójában Kratos fia.

Nintendo NX - maradnak a dobozos játékok

A GameStop vezérigazgatója határozottan kijelentette, hogy a korábbi pletykák ellenére a Nintendo NX nem ejti majd a dobozos játékokat, és biztosan használ valamilyen fizikai adathordozót.

Botrányos rajtott vett a Mighty No. 9

Keiji Inafune félistenként tündökölt a játékosok szemében a Mighty No. 9 Kickstarter-kampánya után, ehhez képest most rengeteget kell sajnálkoznia és magyarázkodnia a játék miatt.

A Xenoblade alkotói is besegítenek az új Zeldánál

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild alapvető változtatásokat hoz majd magával, erre pedig a Nintendo is felkészült: mint kiderült, a Xenoblade Chronicles mögött álló fejlesztőcsapat is besegít a játék munkálatainál.

Törölték a Fable Fortune Kickstarter-kampányát

Megijedni nem kell, csupán annyi történt, hogy a Flaming Fowl csapata befektetőre talált, így már nincs szükség adománygyűjtésre, a Fable-kártyajáték jövője biztos. Azért a támogatók sem távoznak üres kézzel.