Hírarchívum - 2016. július

HWSW: Itt vannak az AMD népkártyái

Bemutatta az aktuális legújabb Radeon-sorozat második és harmadik tagját az AMD. A középkategóriát célzó két modell, az RX 470 és az RX 460 videokártya a következő hónap elején kerül piacra.

Továbbra is a PlayStation húzza a Sonyt

A japán konzolgyártó is közzétette a 2016 első üzleti negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei szinte mindegyik részlegnél csökkentek - a PlayStaton kivételével, amely továbbra is szárnyal.

Dátumot és trailert kapott a Valley

Egyelőre nem tudjuk hova tenni a Blue Isle Studios legújabb alkotását, amely ugyan bámulatosan szép grafikával operál, a játékmenete viszont egy kicsit furcsa. A cél az, hogy elszívjuk az élőlények erejét és azt átültessük máshova.

PlayStation VR-nyitócím lesz a Driveclub VR

Az áprilisban még csak pletykált Driveclub VR-ra se kell már sokat várnunk, a japán PlayStation Blog ugyanis elárulta, a szigetországban a PlayStation VR egyik nyitócíme lesz a játék.

Deus Ex: Mankind Divided - Te hogy ejtenéd?

Közeledünk a következő Deus Ex megjelenéséhez, így az Eidos Montrealt nagyon foglalkoztatta, a rajongók vajon hogyan is ejtik a játék nevét. Mi azért egy ütősebb gameplay trailernek jobban örültünk volna.

Rise of the Tomb Raider - Lara fagyos kalandja

Japán nyelvű, de így is nagyon hangulatos játékmenet-előzetest kapott az ifjú Lara Croft legutóbbi kalandja, a Rise of the Tomb Raider. A videó természetesen a közelgő PlayStation 4-es változat kapcsán érkezett.

Megérkezett a Yooka-Laylee sandbox módja

Ha támogattad a Kickstarteren a Banjo-Kazooie szellemi örökösét, akkor van egy jó hírünk: már tölthető a játék Toybox módja, amely lényegében egy hatalmas, nyitott pálya - tömve érdekességekkel.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - traileren az új karakterek

Nagy dobásra készül a Bandai Namco a Dragon Ball: Xenoverse 2-vel. Új karakterekből és transzformációkból nem lesz hiány, illetve a Ki Blast is testreszabható lesz - a friss előzetes minden lényeges újdonságra kitér.

Először mozog a Farming Simulator 17

A korábbi képek után végre megérkezett az első valamirevaló videó a Farming Simulator 17-ről. Megismerkedhetünk az új növény, a napraforgó termesztésével és néhány új munkagéppel is.

Hamarosan átalakul az Origin

Hamarosan masszív ráncfelvarrást kap az Origin kliense. Az Electronic Arts már teszteli az új felhasználói felületet, amit most néhány kép erejéig be is mutatunk nektek. Logikusabb és átláthatóbb lesz.