Hírarchívum - 2016. július

Filmsorozat készül a Life is Strange-ből

Már úton van a Dontnod nagysikerű kalandjátékának élőszereplős sorozatváltozata, amit a Legendary Digital Studios készít a dj2 Entertainmenttel közösen. Az írók és a rendezők még nem ismertek.

Próbáld ki a hétvégén a Rainbow Six: Siege-et!

Ma este héttől egészen vasárnap estig kötöttségek nélkül nyüstölhetitek a Rainbow Six: Siege-et, és ahogy lenni szokott, ha megtetszik, kedvezményes áron vásárolhatjátok meg az alapjátékot. Remek ráhangolódás az új DLC előtt.

Bemutatkozott a Battlecrew: Space Pirates

Nemrégiben új stúdiót hozott létre a Life is Strange fejlesztője Dontnod Eleven néven, melynek tagjai egykoron a független Hesaw csapatát alkották. A brigád első játéka egy oldalnézetes PvP-shooter lesz Battlecrew: Space Pirates címmel.

Tényleg felújítják az első Darksiderst

A Nordic Games formálisan is bejelentette, hogy már készül az első Darksiders remaster-kiadása, miután a hétvégén egy spanyol magazin már megszellőztette a hírt. A frappánsan Warmastered Edition néven futó csomag még idén megérkezik.

Dead Rising 4 - fagyival a zombik ellen

A Capcom jóvoltából befutott a nyitott világú zombis anyag legújabb fejlesztői naplója, melyben a fegyverek sokszínűségéről és kombinálhatóságáról mesélnek nekünk az alkotók. Egészen elképesztő variációk is működnek a játékban.

Pontos európai dátumot kapott a Yakuza Zero

A Sega végre bejelentette, mikor jelenik meg nálunk a Yakuza-sorozat előzménye. A cím kizárólag PlayStation 4-re érkezik, a kiadó szerint dobozosan és digitálisan is elérhető lesz.

Ilyen veszélyek leselkednek ránk a No Man's Skyban

Folytatódik a No Man's Sky trailersorozata, melynek legújabb epizódja a "Survive" címet kapta. Megnézhetjük, milyen veszélyek is leselkednek ránk a játék univerzumában.

Íme, a PS Plus augusztusi kínálata

A Sony bejelentette, hogy augusztusban milyen játékokat kapnak a PlayStation Plus előfizetői - PS4-re és PS3-ra is három-három játék érkezik a cross-buy lehetőségnek köszönhetően.

Konzolokra költözik a Warhammer: End Times

Xbox One-ra és PlayStation 4-re költözik a Warhammer: End Times - Vermintide, mely a digitális változat mellett dobozosan is elérhető lesz. Ez tartalmazni fogja az összes ingyenes frissítést és fizetős DLC-t is.

Autós címen dolgoznak a Burnout alkotói

A Burnout és a Black fejlesztőiből verbuvált Three Fields Entertainmentnek nem olyan rég jelent meg az új játéka. A Burnoutok korábbi direktora, Alex Ward a Twitteren jelentette be, hogy már egy autós címen munkálkodnak.