Hírarchívum - 2016. július

Bemutatkozott a Hearthstone új single kalandja

A Blizzard bejelentette a Hearthstone: Heroes of Warcraft legújabb egyjátékos kampányát, a One Night in Karazhant. Az első szárny augusztus 11-én élesedik, és 45 új lapot tartalmaz majd.

Karaoke-játékot készít a Ubisoft

Ha csak énekelni szeretsz, de táncolni nem, akkor bizonyára örülni fogsz a Just Sing bejelentésének. A játék voltaképpen a Just Dance mellékága, és hasonlóan a SingStarhoz, itt is a mobilunkat használhatjuk mikrofonként.

Mafia III - ismerd meg a Vudu Királynőt!

Főszereplőnk, Lincoln Clay egyik bandavezére mutatkozott be a minap, ő a Haiti-szindikátus vezére, Cassandra. A nő egyszerre titokzatos és kegyetlen, és látszólag még a törzsi mágiában is jártas.

Ma nagyot frissül a Doom

Mától tölthető a Doom Update 2 névre keresztelt ingyenes frissítése, amely új játékmóddal és SnapMap-funkciókkal bővíti a játékot. Emellett egy fizetős térképcsomagra is lecsaphatunk.

Quake - elképesztően néz ki Unreal Engine 4 alatt

Csak reménykedni tudunk abban, hogy a UE4Arch által kezdeményezett Quake 1-es rajongói projekt a közeli jövőben komolyabb formában is megvalósul. A Quake klasszikus első térképe ugyanis pazarul fest Unreal Engine 4 alatt.

Ha Tajvanon jársz, ezt mindenképp nézd meg!

A Blizzard alaposan megadja a módját 25. születésnapja megünneplésének, a csapat ugyanis egy 4,2 méteres szobrot állít majd fel Tajvanon. A bronzból készült remekmű Arthast fogja ábrázolni.

Készül a Metal Gear Solid V: Definitive Edition

Nagyon úgy néz ki, hogy idén ősszel a Metal Gear Solid V is kap egy definitív kiadást, ami ez esetben annyit jelent, hogy a játék, illetve az eddigi összes kiegészítője és tartalma egybe lesz csomagolva.

Koreai FPS-t készít a Remedy Entertainment

Meglepő hír, de igaz: az Alan Wake fejlesztője dolgozik a közelgő koreai free-to-play FPS, a CrossFire 2 sztorimódján. Anyagilag bizonyára jövedelmező megállapodást kötött a finn Remedy.

Ötéves mélyponton a Nintendo

A kiotói cég közzétette a legutóbbi üzleti negyedévre vonatkozó pénzügyi eredményeit, amikbe még nem szólt bele a Pokémon Go. A Nintendo masszív veszteséggel zárta a vizsgált időszakot, de mégis bizakodó.

Prey - nem szimpla shooter, de nem is horror

A francia Arkane csapata teljesen más irányba megy el az új Prey-játékkal, mint azt elsőre gondolnánk. Nem folytatásról van szó, de nem is remake-ről - a rendező most tisztázza a helyzetet.