Hírarchívum - 2016. július

Kong: Skull Island - itt az első kedvcsináló

Nem ez az első alkalom, hogy King Kong történetét feldolgozza Hollywood, de hosszú évek óta először fordul elő, hogy nem csak a nagyra nőtt gorilla nyújtja majd a legfőbb szórakozást.

Megérkezett az első Wonder Woman-trailer

A DC Comics és a Warner Bros. alaposan padlóra küldte tegnap a Comic-Con közönségét, hiszen az Igazság Ligája csapatának bemutatása mellett Wonder Woman szólója is kapott egy hangulatos előzetest.

Justice League - traileren és képen a csapat

Bár még gőzerővel zajlik az Igazság Ligájának forgatása, Zack Snyder és a stáb a Comic-Conra azért összedobott egy háromperces kedvcsinálót, amiben Batman összeszedi a csapattagokat.

Befutott a Doctor Strange második előzetese

Tegnap a Warner alaposan rákapcsolt a Comic-Conon, de mielőtt meglessük, mi mindent mutattak be, nézzük meg, hogy a nagy ellenlábas Marvel új filmje, a Doctor Strange mit is ígér.

Retro és next-gen: íme, az új Sonic-játékok!

Egészpályás letámadásra készül a Sega, az biztos, hogy nem lesz Sonic-hiányunk a jövőben. A 3DS-es játék és a LEGO Dimensions-béli mellékszereplést két újabb epizód követi jövőre.

Így készül a South Park: The Fractured but Whole

Hétperces fejlesztői naplót kapott a decemberben megjelenő South Park-játék, melyben Trey Parker, Matt Stone és a Ubisoft csapata mesél a munkálatokról és arról, hogyan gondolták tovább a The Stick of Truth koncepcióját.

Szeptemberben tér vissza a Dead Rising

A Capcom nem viccel, ha hihetünk az Xbox Store-nak, már szeptemberben kiadná a Dead Rising, a Dead Rising 2 és az Off the Record új kiadásait. A játékokat külön és egyben is megvehetjük az új platformokon.

Injustice 2 - bemutatkozik az egyik új karakter

Természetesen az Injustice 2 sem hagyta ki a San Diego-i Comic-Cont, a fejlesztők két karakterbemutatót vittek magukkal, és az Injustice-képregények jövőjéről is beszéltek egy keveset.

Halo Wars 2 - a fejlesztők mesélnek a sztoriról

A 343 Industries tudja, hogy egy jó RTS-nek elengedhetetlen eleme a történet, ennek megfelelően ugortak neki ők is a Halo Wars 2 sztorijának. Új fejlesztői naplójukban erről mesélnek majd.

No Man's Sky - mindent a kereskedelemről

Folytatódik a No Man's Sky játékmenetét bemutató videósorozat, a felfedezés és a harc után ezúttal a kereskedelem és a kapcsolódó határtevékenységek kapják a főszerepet.