Hírarchívum - 2016. július

FIFA 17 - búcsúzunk Messitől

Az EA Sports búcsút intett Lionel Messinek, négy év után először más arca lesz a FIFA-nak. A rajongók négy futballista közül választhatták ki a számukra legszimpatikusabbat, lássuk, ki győzött!

The Walking Dead - befutott a hetedik évad trailere

Újabb izgalmas trailert hozott magával a San Diego-i Comic-Con, a The Walking Dead panelbeszélgetésén vetítették le ugyanis az ősszel érkező hetedik évad első előzetesét. Spoileres lehet!

Sorozathírek a Comic-Conról

Elrajtolt San Diegóban az idei Comic-Con és ennek megfelelően el kezdtek szállingózni az érdekesebb hírek, előzetesek. A Netflix például a Marvel sorozataira koncentrált, de Az ember a Fellegvárban is új előzetest kapott.

Street Fighter V - jövő héten Juri is csatlakozik

A Capcom megerősítette, hogy jövő héten ismét kibővül a Street Fighter V karakterlistája. A csapathoz ezúttal a Dél-Koreából származó Juri csatlakozik. A bejelentés mellé trailert is kaptunk.

NES Classic Edition - videón is bemutatkozik

Múlt héten mutatkozott be az 1983-ban megjelent NES miniatürizált változata, a NES Classic Edition, ami nem csak a gyűjtők számára nyújthat majd kellemes időutazást.

Gwent - a CD Projekt konzolos cross-playt szeretne

A CD Projekt CEO-ja, Marcin Iwiński az IGN-nek elárulta, nagyon drukkolnak a Rocket League alkotóinak, ugyanis ők is szeretnék, ha legújabb játékuk, a Gwent: The Witcher Card Game konzolos cross-play opciót kapna.

Készül a Gears of War-film?

Tegnap elrajtolt az idei Comic-Con, ahol többek között az új Gears of Wart készítő The Coalition is tartott egy külön panelt. Szerencsére Rod Fergusson, a csapat vezetője is jelen volt, és ha már ott járt, megosztott pár érdekességet.

HWSW: Csúcskártyáját leplezte le az NVIDIA

Máris újabb videokártyával jelentkezett az NVIDIA, itt a Titan X. A csúcskártya átveszi a leggyorsabb VGA címét a közelmúltban megjelent GTX 1080-tól, ezért a sebességért cserébe viszont komoly összeget kell majd leszurkolni - írja a HWSW.

F1 2016 - közeleg a premier, záporoznak a látnivalók

Szűk egy hónap van hátra az F1 2016 megjelenéséig, a Codemasters ezúttal néhány screenshottal és egy rövid videóval készült a hétvégére. Ideális felvezetés a Magyar Nagydíj előtt.

Amerikai toplista: nagyon hiányzott a Batman

Alaposan visszaesett az amerikai játékpiac forgalma júniusban, az NPD Group szerint ebben komoly szerepet játszott, hogy most nem volt olyan kaliberű megjelenés, mint amilyen tavaly a Batman: Arkham Knighté volt.