Hírarchívum - 2016. július

Quake Champions - videóban mesélnek a fejlesztők

Új jeleneteket nem, érdekes részleteket viszont tartalmaz az idei E3-as Bethesda-konferencián bemutatott modern Quake, a Quake Champions legújabb kedvcsinálója.

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

Pókember: Hazatérés - lehullt a lepel Vulture-ről

A Marvel idei Comic-Conon tartott előadása nem volt olyan erős és tartalmas, de azért egy-két érdekességről így is lehullt a lepel. Többek között érkezett egy új Pókember: Hazatérés-koncepciórajz, rajta a főgonosz Vulture-rel.

Előzetesen a Sherlock negyedik évada

Valamikor jövőre mutatkozik be a Sherlock negyedik évada, az idei Comic-Conon tartott Sherlock-panelen pedig végre bemutatkozott az első, meglehetősen tartalmas előzetese is.

Brit toplista: a LEGO Star Wars nem talál legyőzőre

Egy hónapja uralja a szigetországi eladási listákat a LEGO Star Wars: The Force Awakens, mögötte azonban így is volt egy kis mozgolódás. A Pokémon Go pedig más Pokémon-játékok eladásaira is jótékonyan hatott.

Teaser traileren a Darth Vader VR-játék

Az idei Star Wars Celebrationön jelentette be az Industrial Light & Magic VR-ra szakosodott csapata, hogy egy Darth Vaderre fókuszáló VR-élményen dolgozik. Most végre teljes pompájában is megcsodálhatjuk.

Megint olcsóbb lett az Xbox One

Alig egy hét van már csak hátra a karcsúsított Xbox One S megjelenéséig, így a Microsoft három hónap leforgása alatt harmadjára is csökkenti az alapmodell fogyasztói árát. Reméljük, hazánkban is új árcédulát kap a konzol!

Infinite Warfare - mi történt Genf ostroma után?

Emlékeztek a múlt héten bemutatott Black Sky küldetésre? A San Diego-i Comic-Con apropóján most megnézhetitek a misszió epilógusát. Az átvezető jelenet tanúsága szerint a körítéssel sem lesz gond az új Call of Dutyban.

Gears of War 4 - ezt tudja a PC-s verzió

A The Coalition csapata korábban megígérte, hogy a Gears of War 4 a "legjobb PC-s élményt" kínálja, most pedig elárult néhány konkrétumot a számítógépes verzióról. A nyitott framerate és a 4K-támogatás csak a jéghegy csúcsa.

Friss traileren a Kingsglaive: Final Fantasy XV

Most már tudjuk, mikor vihetjük haza a Final Fantasy XV-höz kapcsolódó animációs filmet digitális hordozón. A Square Enix illetékesei a San Diego-i Comic-Conon erősítették meg a VOD- és a lemezes verziók dátumát. Itt az új trailer is.