Hírarchívum - 2016. augusztus

GC 2016: Tavasszal érkezik a Get Even

Már lassan egy éve nem hallottunk a Farm 51 közelgő shooterértől, ami nem véletlen. A fejlesztők jelentősen rágyúrtak a pszichológiai horrorelemekre, az új kedvcsinálóktól tényleg magad alá csinálsz majd.

GC 2016: Várvédelem a Mount & Blade 2-ben

Az E3 során a támadók szemszögéből csodálhattunk meg egy várostromot a Mount & Blade 2: Bannerlordban, a Gamescomra időzített videóban pedig felcserélődtek a szerepek. Most a védők kerülnek sorra.

GC 2016: Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?

A Sony már egy éve dolgozik a Driveclub VR-változatán, amely Japánban a PlayStation VR nyitócíme lesz. Most megerősítették a nyugati verziót is, de még nem tudjuk pontosan, mikor kapjuk meg. Új képeink is vannak.

GC 2016: Megvan a Space Hulk: Deathwing dátuma

Meglehetősen borongós hangulatú, és kellően drámai látnivalókat kaptunk a PC-exkluzív Space Hulk: Deathwingről. Most már azt is tudjuk, hogy novemberben érkezik a kooperatív módra kihegyezett FPS.

GC 2016: Nioh - a jövő héten érkezik az új demó

A Koei Tecmo tanult az első demó hibáiból, és a játékosok visszajelzéseire alapozva hozza el az új kipróbálható változatot PS4-re. Ha játszunk vele, két DLC-t is megnyithatunk a teljes verzióban.

GC 2016: Kingsglaive: FFXV - az első 12 perc

Habár a Final Fantasy XV csak november végén jelenik meg, az animációs film a tervek szerint augusztus 30-án debütál a streaming szolgáltatóknál. Most megnézhetjük, hogyan kezdődik a Kingsglaive: Final Fantasy XV.

GC 2016: Jön a The Crew rendőrös DLC-je

Nagy meglepetésre még egy kiegészítőt kap a Ubisoft nyitott világú autóversenye, a The Crew. Az expanzió Calling All Units címen fut, és már a rendőröket is irányíthatjuk benne, teljesen egyedi verdákkal felvértezve.

GC 2016: Hamarosan itt a PES 2017 demója

A Gamescomra időzített trailer mellett a Konami elhintette, hogy augusztus 24-én élesedik a Pro Evolution Soccer 2017 demója az európai régióban, melyben kilenc csapat és két stadion kap helyet.

GC 2016: Íme, a Star Wars: Battlefront új módja

A jövő hónapban érkező Death Star DLC-ben egy vadonatúj játékmódot találunk Battle Station néven, melyben az űrcsatáké lesz a főszerep. A lázadók megtörhetik a csilllagrombolók védelmét, és felrobbanthatják a Halálcsillagot.

GC 2016: PC-re megjelenik a NieR: Automata

A Square Enix tegnap a kölni kiállítás kapcsán bejelentette, hogy a PS4 mellett a Steamen is megjelenik a NieR: Automata. A játék atyja egy furcsa, de annál poénosabb videóban szólt a rajongókhoz.