Hírarchívum - 2016. augusztus

GC 2016: Novemberig kell várni a Planet Coasterre

Lényegében mindegy is, hogyan sikerül a RollerCoaster Tycoon új része, a vidámparkozásban szintén jártas Frontier Developments ugyanis gőzerővel dolgozik a Planet Coasteren, amely már novemberben befut.

GC 2016: Silence - utazás a csend birodalmába

Még mindig várat magára a Silence megjelenése, hiába várjuk nagyon a Daedalic Entertainment új kalandjátékát. A várakozást fájdalmait az új gamescomos előzetes hivatott enyhíteni.

GC 2016: Agony - nyolc perc a pokolban

Újabb ígéretes lengyel fejlesztés a láthatáron, az Agony című horrorban a pokolban túrázunk majd egy kiadósat. Persze nem önszántunkból, csak éppen az a probléma, hogy fogalmunk sincs, miért kerültünk oda.

A Steam babérjaira tör a Facebook

A világ legnagyobb közösségi oldala összeállt a játékmotorgyártó Unityvel, hogy egy olyan platformot készítsen, amit leginkább az elkötelezett játékosoknak szánnak. Egy Steamre emlékeztető programról lesz szó, komolyabb címekkel.

GC 2016: Forza Horizon 3 - nyolc perc gameplay

A Gamescomra kilátogatók első kézből tapasztalhatták meg, milyen élményt nyújt a Forza Horizon harmadik része. A legújabb prezentációban egy Lamborghinit és egy Jeepet hajtanak meg a kollégák.

GC 2016: Injustice 2 - Harley Quinn elszabadul

A hét eleje óta tudjuk, hogy további két karakter - Harley Quinn és Deadshot - csatlakozik az Injustice 2 felhozatalához. Most a hölgyikét csodálhatjuk meg akció közben, 17 percig mozog a NetherRealm játéka.

GC 2016: Itt a Tyranny első fejlesztői naplója

Készüljetek fel arra, hogy az Obsidian dark fantasy RPG-jében rengeteget kell olvasni: a fejlesztők szerint több mint 600 ezer szó került a játéka. Nehéz dolga volt az íróknak, hiszen egyetlen történetet különböző módokon kellett elmesélniük.

GC 2016: Tekken 7 - Lee Chaolan és Violet akcióban

Két ismerős karakter is tiszteletét teszi az új Tekkenben. Lee Chaolan (és az ő alteregója, Violet) természetesen egyedi mozdulatokkal és támadásokkal operál - most mozgásban is megleshetjük "őket".

GC 2016: Elérhető a Champions of Anteria demója

A Ubisoft korábbi formájában egyelőre nem folytatja a The Settlers-sorozatot, helyette a Champions of Anteriát rakja össze. Az akciódús RTS-t most te is kipróbálhatod, lévén élesedett a demó.

GC 2016: Megint csúszik a Below

A Capybara Games alkotásának az első tervek szerint még 2014-ben kellett volna megjelennie, ám úgy tűnik, a legutóbbi dátumot sem sikerül tartania a fejlesztőknek. Már biztosan nem játszhatunk vele a nyáron.