Hírarchívum - 2016. augusztus

GC 2016: Overwatch - Bastion felébred

Az ígéreteknek megfelelően a Blizzard fellőtte a legújabb Overwatch-kisfilmet, amely Bastion háttérsztorijára fókuszál. Noha a videóban nincs párbeszéd, mégis rengeteg érzelmet ad át. Igazi minőségi darab!

GC 2016: iOS-re is megjelenik a Jade Empire

A Knights of the Old Republic és a Fahrenheit után újabb klasszikust portol iOS-re az Aspyr Media, A BioWare által fejlesztett Jade Empire új kiadását egyelőre még nem jelentették be, de a pletykák szerint már a megjelenés sincs messze.

Mafia III - a Marcano-család

Új előzetest kapott a Mafia III, melyben ezúttal New Bordeaux olasz maffiáját, a Marcano-családot ismerhetjük meg. A játék során ők lesznek az első számú ellenfeleink és tőlük kell átvennünk a város irányítását.

GC 2016: Cities: Skylines - jönnek a katasztrófák

Egy régi kívánságát teljesíti a Colossal Order a Cities: Skylines rajongóinak: végre megérkeznek a játékba a természeti katasztrófák, így porig rombolhatjuk nehezen felépített városainkat.

GC 2016: Titanfall 2 - a 60 fps a cél

Egy interjúban Joel Emslie, a Titanfall 2 művészeti igazgatója beszélt a játék technikai oldaláról: elárulta, hogy a kezdetek óta nagyon fontos számukra a 60 fps, ezért az összes platformon ezt a sebességet szeretnék elérni.

Érkezik az Assassin's Creed: Ezio Collection?

Úgy tűnik, hogy remaster-kiadást kapnak az Ezio főszereplésével készült Assassin's Creed-epizódok. Egy NeoGAF-fórumozó szúrta ki a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán a címet.

Launch traileren a Deus Ex: Mankind Divided

Pár nap múlva végre befut a Deus Ex: Mankind Divided, melyhez most megérkezett az utolsó trailer. Adam Jensen visszatért, hogy egy újabb összeesküvésről rántsa le a leplet.

GC 2016: Dátumot kaptak a Ubisoft VR-címei

A Ubisoft három új VR-játékkal készül az őszre, melyek most mind pontos megjelenési dátumot kaptak. Emellett a Trackmania VR-támogatásáról is megtudtuk, hogy mikor várható.

GC 2016: Végre mozgásban a Little Nightmares

A múlt heti bemutatkozás után végre megkaptuk az első komolyabb trailert és játékmenet-videót a svéd Tarsier Studios által fejlesztett Little Nightmaresből. A játék valamikor jövő tavasszal jelenik majd meg.

GC 2016: Aranyos trailert kapott a Yooka-Laylee

Egyre ígéretesebben fest a Playtonic közelgő platformere, amely bevallottan nagy kanállal merít a Banjo Kazooie-ból. Hőseink egy könyv szétszóródott darabjait gyűjtik össze a pályákon - ugye ismerős a képlet?