Hírarchívum - 2016. augusztus

Célegyenesbe fordult az F1 2016

Ugyan a Forma 1 mezőnye éppen nyári szünetét tölti, azért nem kell teljesen nélkülöznöd kedvenceidet. Tegnap óta már megvásárolható az F1 2016, a premierhez pedig utolsó trailer is járt.

GC 2016: Végre mozgásban az ELEX

A Gothic-sorozat alkotója, a Piranha Bytes számtalan kép után végre előrukkolt legújabb sci-fi témájú RPG-je, az ELEX első gameplay kedvcsinálójával. A kilencperces felvétel a pre-alfaváltozatból ad kóstolót.

GC 2016: Dishonored 2 - Emily harci képességei

Az Arkane Studios másik játéka, a Dishonored folytatása is kapott egy friss játékmenet-előzetest. Ebben a játék egyik főhőse, Emily Kaldwin harci képességei és a sötét mágia használata kapta a főszerepet.

GC 2016: Prey - a Dishonored nyomdokában

Lassan bezárja kapuit az idei kölni kiállítás, de azért még most is szállingózik egy-két érdekesebb ízelítő. Ilyen a Prey legújabb gameplay előzetese, amiből kiderül, akár bögrévé is változhatsz majd a játékban.

GC 2016: Az űrgárdisták lenyomják az eldarokat

A Warhammer 40.000: Dawn of War III legújabb tízperces kedvcsinálója ismerős helyszínre kalauzol el minket, de ezúttal egy egészen más csatát mutat be. Főszerepben az űrgárdisták, a szenvedő fél pedig az eldarok népe.

Ingyenesen tölthető a Rayman Origins

Menetrendszerűen érkezett meg a Ubisoft következő ajándéka, ezúttal a Rayman-sorozatot feltámasztó Rayman Originst tölthetitek le ingyen. Mármint csak PC-re, és ott is a Uplayen keresztül.

GC 2016: SCUM - a Serious Sam-csapat új játéka

A Serious Sam és a The Talos Principle mögött álló Croteam is belenyal a battle royale zsánerbe, a Gamepires közreműködésével készülő SCUM-ban fegyencek csapnak össze egy tévéműsor kedvéért.

GC 2016: Idén se maradunk Football Manager nélkül

Sokkoló hírrel rukkolt elő a Sega: idén is lesz Football Manager, ráadásul a játék a hagyományoknak megfelelően novemberben kerül boltokba. A kiadónak két jó érve szól az előrendelés mellett.

GC 2016: Civilization VI - következzenek a németek!

Ha már Kölnre figyel a teljes játékosközösség és a játékipar, stílszerűen a németek frakcióját mutatja be a Civilization VI legújabb trailere. Ők Rőtszakállú Frigyes vezetésével indulnak csatába.

GC 2016: A Microsoft nem generációzik többet

Eddig is lehetett sejteni, viszont konkrétan csak most erősítette meg a cég xboxos marketingigazgatója, hogy a Project Scorpióval búcsút intenek a konzolgenerációknak.