Hírarchívum - 2016. szeptember

Gears of War 4 - beleleshetsz az első 20 percbe

A Gears of War 4 megjelenése már itt van a küszöbön, de a Microsoft csak nem akarja kihűlni a marketinggépezetet. Ha nem bírsz várni a premierig, ne habozz, látványos percekben lesz részed!

Titanfall 2 - az NVIDIA Titánja is harcba száll

Az NVIDIA megmutatta, hogyan fest majd PC-n a Titanfall folytatása, ha a gépedben a megfelelő hardverek mellett egy Titan X kártya lapul. Ha rendelkezel ilyennel, akkor a 4K-s felbontás melletti 60fps se marad álom.

Dishonored 2 - Corvo és Emily is akcióba lép

A Dishonored folytatásában ezúttal már nemcsak az időközben sokat öregedett Corvo, de lánya, Emily is játszható lesz. Láttuk már őket akcióban, de ilyen terjedelmes formában sosem.

Itt vannak a PlayStation Plus októberi ajándékai

A Sony is elárulta, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation-tulajok az októberi prémiumelőfizetésük mellé. A halloweenre zombiirtással készülünk, de örülhetnek a Transformers-rajongók is!

Folytatódik a Bit.Trip Runner-sorozat

A CommanderVideo egy nagyon rövid teaser trailer kíséretében jelentette be, hogy visszatér a Bit.Trip Runner-sorozat. A harmadik rész fejlesztésében a rajongók is részt vehetnek, hiszen az ő ötleteiket is figyelembe veszik.

Windows 10 - már 400 millió eszközön

A Microsoft legfrissebb jelentése szerint a Windows 10 már több mint 400 millió eszközön van feltelepítve. Az már biztos, hogy nem fog összejönni az egymilliárdos álomhatár 2018-ig.

Battlefield 2142 - a rajongók feltámasztották

Két és fél évvel ezelőtt jelentettük, hogy a GameSpy megszűnése több játék multiplayer módjának a végével jár. Sajnos a Battlefield 2142 is érintett volt akkor, a rajongók viszont saját szervereket indítottak.

Sea of Thieves - napról napra szebb lesz

Folytatódik a Rare-féle kalózkaland, a Sea of Thieves részletes bemutatása. Az e célból indított videósorozat legújabb epizódja épp a korábban sokat kritizált látványra tér ki.

Sunset Overdrive - akár PC-re is jöhetne

Az Insomniac Games egy Twitteren feltett rajongói kérdésre elárulta, ha rajtuk múlik, akkor PC-re is megjelenik a Sunset Overdrive. A döntés viszont nem az ő, hanem a kiadó, azaz a Microsoft kezében van.

Friss képeken az Assassin's Creed-film

A Total Film Magazine legfrissebb száma egy nagyadag képet közölt a decemberben mozikba kerülő Assassin's Creed-filmről. Mindkét idősík megelevenedik a kedvcsinálókon.