Hírarchívum - 2016. szeptember

Kicsomagolós videón a PlayStation VR

Szűk két héten belül megérkezik a PlayStation VR, mellyel a Sony konzoljának tulajai is belekóstolhatnak a virtuális valóság nyújtotta élményekbe. A PlayStation Blog egy videóban mutatja meg mit is találunk majd a dobozában.

Launch traileren a megszépült Call of Duty 4

Az egyik legjobb Call of Duty valaha, és a játék, amelyet kizárólag azok kapnak meg egyelőre, akik befizetnek az Infinite Warfare valamelyik gyűjtői kiadására. Elsősorban nekik szól az új trailer is.

Jövőre jöhet a felújított Bulletstorm

Mióta az E3-ról kiszivárgott, nyílt titok, hogy készül a Bulletstorm felújított változata, most pedig további részleteket is megtudtunk róla. Érdekesség, hogy a kiadói teendőket a Gearbox csapata vállalta magára.

Elkészült a Titanfall 2, előzetest kapott a kampány

Single playerben utazik ezen a héten az Electronic Arts, ezúttal a Titanfall 2 kapott egy előzetest, amely a sztorimódot hivatott beharangozni. Emellett a fejlesztők bejelentették: elkészültek a játékkal, indulhat a lemezek sokszorosítása!

Filmes híreket mondunk

De még mennyit! Ha minden jól megy, hamarosan kiderül valami konkrétum a Portal-filmről, megtudtuk, ki lesz az új Oroszlánkirály rendezője, és hogy mikor jön a Star Wars: Rogue One utolsó előzetese.

Alaposan átalakul a Battlefield társalkalmazása

Új dizájnt kap a Battlefield mobilos alkalmazása, és persze át is nevezik, miután a DICE kukázta a jó öreg Battlelogot. Az új app ősszel érkezik majd, a további részleteket később osztja meg a fejlesztőcsapat.

HWSW: Befejezi a hardverfejlesztést a BlackBerry

Sikeresnek bizonyult a DTEK50-nel követett modell, a BlackBerry ezért úgy döntött, hogy befejezi a házon belüli hardverfejlesztést és kizárólag a szoftverre koncentrál a jövőben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Beyond Good & Evil 2 - mára is jutott egy artwork

Michel Ancel ott folytatja, ahol abbahagyta, az Instagramján újabb concept artot osztott meg a Beyond Good & Evil 2-ből. Mostanra az is kiderült, hogy miért lelkesedett be ennyire a dizájner.

Battlefield 1 - újabb részletek a kampányról

Úgy tűnik, a DICE és az Electronic Arts tényleg az utolsó pillanatra hagyta a Battlefield 1 kampányának népszerűsítését. A múltkori nagyon hangulatos trailer után most a kampány egyes fejezeteiről árultak el részleteket.

Wasteland 3 - a fagyos Coloradóba látogatunk

Az inXile hivatalosan is megerősítette, hogy folytatást kap a Wasteland-sorozat. A harmadik rész a nukleáris háború sújtotta, fagyos Coloradóban fog játszódni. A pénzkalapozás októberben veszi kezdetét.