Hírarchívum - 2016. szeptember

Már elérhető a Smash+Grab

Elstartolt a Steam Early Access programjában a Sleeping Dogs készítőinek új multis játéka, a Smash+Grab. Az anyag egy sötét disztópiát mutat be, ahol különféle bandák csapnak össze a város feletti uralomért.

PC-re is megjelenik a Destiny 2?

Nem nagyon lepődtünk meg a friss pletykákon, elvégre az Activision már korában is utalt arra, hogy a Destiny-folytatás multiplatform lesz. A Bungie állítólag a nulláról kezdte a fejlesztést, így komoly változásokat kapunk.

Decemberben lesz az idei PlayStation Experience

Miután a dátum idő előtt kiszivárgott, a Sony hivatalosan is megerősítette a 2016-os PlayStation Experience időpontját és helyszínét. San Francisco helyett ezúttal Anaheimből kapjuk a bejelentéseket.

Warhammer: End Times - jöhet a patkányinvázió

Már nyakunkon a Warhammer: End Times - Vermintide konzolos premierje, kevesebb mint egy hét múlva csaphatunk le a kooperatív módra kihegyezett akciójátékra. A Left 4 Dead rajongói biztosan örülni fognak!

XCOM 2 - trailer a konzolos megjelenéshez

Amerikában már elérhető, hozzánk pénteken érkezik a korábban PC-exkluzív XCOM 2 PS4-es és Xbox One-os változata. Remélhetőleg a csúszás csak jót tett neki, és egy összeszedett stratégiával gazdagodunk.

Battlefield 1 - traileren a játék kampánya!

Már kezdtük hiányolni: hiába közeleg erősen a Battlefield 1 premierje, a DICE egészen eddig hét lakat alatt őrizte az egyjátékos rész részleteit. Most egy előzetessel igyekeznek kedvet csinálni hozzá.

Demót kapott a Dragon Quest Builders

Jó két hét van még hátra a Dragon Quest Builders megjelenéséig, addig van időtök eldönteni, hogy befizettek-e a Dragon Quest és a Minecraft szerelemgyerekére! A Square Enix egy demóval igyekszik meggyőzni benneteket.

Hitman - indulunk Coloradóba!

Már tölthető a Hitman ötödik epizódja, amely Coloradóba kalauzolja el a játékosokat. Egy magánhadsereg kiképzőtáborát célozzuk meg a 47-es ügynökkel, négy célpontot kell likvidálnunk küldetésünk során.

Harmincéves a Castlevania-sorozat

Tegnap volt harminc éve, hogy bemutatkozott Japánban az első Castlevania-játék, és így kezdetét vette a Konami sikersorozata. A több évtizedes múlt ellenére úgy tűnik, egy darabig nem kapunk értékelhető folytatást a címhez.

Vajon mit teasel Michel Ancel?

Michel Ancel ezt a csodás keddi napot látta a legalkalmasabbnak arra, hogy begerjessze a Beyond Good & Evil-rajongókat: az Instagramján megosztott artwork láttán azonnal vad találgatások indultak a folytatást (?) illetően.