Hírarchívum - 2016. szeptember

Mozifilm készül a Firewatchból

Keresve sem találnánk jobb filmes alapot a Firewatchnál, hiszen a Campo Santo belső nézetes címe roppant erős narratívával volt megáldva. A készítők a minap partnerséget kötöttek a Good Universe hollywoodi céggel.

Novemberben jön a Super Dungeon Bros

A Tiny Troopers mögött álló React Games hamarosan révbe ér a következő játékával. A multira fókuszáló dungeon crawler hősei egy heavy metal banda tagjai lesznek, akik gonosz élőholtak seregeivel csapnak össze.

Nem vicc az Audi R8-ról mintázott Xbox One S

Az Xbox német részlege érdekes akcióval állt elő a Forza Horizon 3 tiszteletére. Az autógyártóval közösen egyedi Xbox One S-t épített Audi R8 Edition néven, három darabot pedig ki is sorsolnak a facebookos lájkolók közt.

PlayStation 4-re tart a 3on3 Freestyle

A PC-n hódító Freestyle-sorozat legújabb iterációja már a Sony konzolján teszi tiszteletét. A multira kihegyezett vérbeli arcade kosárlabdás cím még idén napvilágot lát - a zárt bétatesztre már jelentkezhettek is!

Sundered - metroidvania, amit Lovecraft ihletett

A norvég mitológiára építkező Jotun fejlesztője, a Thunder Lotus ezúttal egy metroidvania stílusú játékon dolgozik Sundered címmel. A kézzel rajzolt grafikával operáló alkotást Lovecraft munkássága ihlette.

Októberben jön a Sinclair ZX Spectrum Vega+

A Retro Computers hivatalosan is megerősítette, hogy az IndieGoGón indított pénzgyűjtő akciójának támogatói október 20-án már kézhez is kapják a Sinclair ZX Spectrum Vega+ gépüket.

Nintendo NX - 350 fontba fog kerülni?

A Nintendo Life szúrta ki, hogy a brit Tesco honlapján felbukkant a Nintendo NX, megjelenési dátummal és árral együtt. Utóbbit később levették az oldalról, így akár még igaz is lehet a 350 fontos árcédula.

Yakuza 6 - irány a japán alvilág!

Az idei TGS-ről már érkezett egy hosszabb Yakuza 6-bemutató, amit a Sega most megfejelt egy újabb tartalmas látnivalóval és két hosszabbra nyúlt előzetessel. Ezeket a hajtás után meg is leshetitek!

Final Fantasy XV - ilyen a játék eleje

A Square Enix mindent megtesz, hogy a nemrég megerősített méretes halasztás után is fenntartsa a rajongók érdeklődését az új Final Fantasy iránt. Ezúttal az EGX rendezvényen mutatták meg a Final Fantasy XV első 40 percét.

Battlefield 1 - információk a kampányról

Ugyan a Battlefield 1 megjelenése már nagyon közel van, a játék kampányáról ezidáig semmit se lehetett tudni. Szerencsére az amerikai korosztálybesorolásért felelős ESRB elhintett néhány részletet.