Hírarchívum - 2017. február

Ingyenessé teszik a Final Fantasy XV mellékágát

A jövő hónaptól kezdve ingyenesen letölthetjük a Final Fantasy XV spin-off játékát, az A King's Tale: Final Fantasy XV-öt. A bejelentés mellé egy új DLC és egy javítás is érkezett a rajongók számára.

HWSW: Törölte a HoloLens utódját a Microsoft

Valós veszély, hogy 2019-re teljesen lendületét veszíti a HoloLens-projekt. Márpedig csak ekkor jöhet a hardveres frissítés és a megfizethetőbb kiadás, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Hány letölthető játék fér el a Switch tárhelyén?

Az attól függ természetesen. Jobb esetben több is, rossz esetben pedig egy sem: a Dragon Quest Heroes két részét például esélyünk sem lesz feltelepíteni, ha nem toldjuk meg a Switch belső memóriáját.

Brit toplista: az élen nyitott a For Honor

A hét újoncai letarolták a brit játékeladási toplistát, a For Honoré lett az aranyérem, míg az ezüstöt a Sniper Elite 4 vihette haza. A Nioh alaposan visszaesett, de az efféle hardcore anyagoknál ez nem szokatlan.

Ennyivel szebb PS4 Prón a Horizon: Zero Dawn

Megérkeztek az első tesztek a Guerrilla Games PS4-exkluzív akciójátékáról. A sajtó egy csapásra szívébe zárta a Horizon: Zero Dawnt, ráadásul érkezett egy összehasonlító videó, melyből kiderül, hogy mit tud a játék PS4 Prón.

Részletek a The Church in the Darknessről

Egy éve hallottunk utoljára a Paranoid Productions felülnézetes lopakodós játékáról. Egy új interjúnak hála, most számos friss infóra derült fény a The Church in the Darknessről, amin a The Suffering-játékok atyja dolgozik.

Nintendo Switch - lopott gépek kerültek piacra

A kiotói vállalat szerint a múlt héten megjelent kicsomagolós videóban szereplő konzol egy lopott szállítmány része volt. Az amerikai forgalmazó néhány alkalmazottját gyanúsítják, az érintetteket már ki is rúgták.

Battlefield 1 - akcióban a Frontlines mód

A DICE háborús shooterének első DLC-je, a They Shall Not Pass egy új játékmóddal érkezik. Most mozgásban is bemutatkozik a Frontines, ami a Conquest és a Rush egyfajta keverékének tűnik.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Már VR-ban is játszható a PS4-es DiRT Rally

A Codemasters egy új fizetős DLC-vel PlayStation VR-támogatással is felvértezte a DiRT Rallyt. Ehhez kapcsolódik egy új kooperatív mód is, ahol a második játékos a navigátor szerepét tölti be.