Hírarchívum - 2017. február

Itt vannak a márciusi Games With Gold-játékok

Bejelentette a Microsoft a márciusi Games With Gold-játékokat. Ezúttal is négy címnek örülhetnek az Xbox Live Gold-előfizetők, megkapják a Layers of Feart és a Borderlands második részét is.

Crazy Justice - TPS-t fejleszt egy magyar testvérpár

A Crazy Justice egy steampunk világban játszódó third-person shooter, amiben kampányt és multiplayer módot is találunk majd. A játék ráadásul magyar fejlesztés, egy testvérpár áll mögötte.

Project Prelude Rune - a Square új szerepjátéka

Nagy dobásra készül a Square Enix, a Tales-sorozat producerével és egy vadonatúj stúdióval vágott bele a kiadó a következő fantasy szerepjátékába. Mutatjuk az első concept artokat!

Launch trailert kapott a Berserk

Végre megérkezett a Koei Tecmo játéka, a Berserk and the Band of the Hawk PS4-re, Vitára és PC-re. A cím a népszerű manga és anime alapján készült a Dynasty Warriors fejlesztőjénél.

Hangulatos cinematic traileren a Hellion

Két nap múlva érkezik meg a horvát Zero Gravity túlélőhorror játéka, a Hellion a Steam Early Access programjába. Most kapott egy elképesztően hangulatos cinematic trailert, melyre érdemes ránézni.

Ki lehet az Overwatch új karaktere?

Érdekes álinterjút közölt a Blizzard az Overwatch hivatalos oldalán, amiben a 11 éves feltaláló, Efi Oladele mesélt ötleteiről. Sanszos, hogy hozzá kapcsolódik majd a játék huszonnegyedik karaktere.

Rocket League - itt vannak a Hot Wheels-járgányok

Megérkeztek a Rocket League-be és megvásárolhatók a digitális üzletekben a nemrég beharangozott Hot Wheels-járgányok. Emellett jött egy új update is, mely PS4 Pro-támogatással látja el a címet.

PC-re és Xboxra is tölthetők a Resident Evil 7 DLC-i

Vége a PlayStation-exkluzivitásnak, így PC-re és Xbox One-ra is elérhető a Resident Evil 7 első két DLC-je, a Banned Footage Vol. 1-2. A csomagok 10 és 15 euróba kerülnek, ha nem rendelkezünk a Season Pass-szel.

Így harcolunk a Horizon: Zero Dawnban

Egyre közeledik a Sony egyik legjobban várt idei exkluzív címének a megjelenése, így természetesen felpörgött az előzetesgyár is. Az új videók mellett a fejlesztők elárulták, mit tartalmaz az első napi javítás.

Harmadik résszel erősít a Dungeons

Ugyan a nagy leleplezésre az idei GDC-n kerül majd sor, a Kalypso Media és a Realmforge Studios már most megerősítette, hogy folytatódik a Dungeons-sorozat. A harmadik rész első játékmenet-videóját jövő héten mutatják majd be.