Hírarchívum - 2017. február

Mass Effect: Andromeda - csapatunkról bővebben

Folytatódik a Mass Effect: Andromeda játékmenetét bemutató videósorozat. A második részben a karakterosztályokról és csapatunk tagjairól tudhatunk meg többet. A szerepjátékban több mint 300 képességet sajátíthatunk el.

PC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes 2

A Square Enix PC-re is elhozza a Dynasty Warriors és a Dragon Quest szerelemgyerekét, a Heroes alcímű spin-off második részét. A PS4-esek majdnem egy évet vártak a folytatásra.

Injustice 2 - traileren Superman háttérsztorija

A Warner Bros. jóvoltából most egy rövid, de annál intenzívebb előzetes keretében ismerkedhetünk meg Superman háttérsztorijával. A kriptoni szuperhős Batmannel is összeakasztja a bajuszt, amire jó oka van.

Március elejétől lesz kapható az AMD Ryzen

Az AMD a San Franciscóban tartott Tech Day rendezvényen jelentette be, hogy március első hetében mutatkozik be a jól árazott CPU-család, a Ryzen. A premier napján három taggal tör a cég az Intel babérjaira.

Alien: Covenant - az utolsó vacsora

Ha minden igaz, hamarosan befut a következő Alien-film, a Covenant legújabb előzetese, de addig is kaptunk egy majd nem ötperces ízelítőt, amiben a teljes legénységet láthatjuk, méghozzá utolsó vacsorájuk közben.

Horizon: Zero Dawn - nyolcmillió eladott példány?

A SuperData elemzője szerint hatalmas karrier áll az Európában március elsején megjelenő Horizon: Zero Dawn előtt. A játékból a teljes életciklusa alatt akár több mint 8 millió példányt is eladhat majd a Sony.

Battlefield 1 - akcióban a They Shall Not Pass

A Battlefield 1 tesztszerverén már elérhető a játék első nagyobb érdemi kiegészítése, a francia csatákat felvonultató They Shall Not Pass DLC, így végre megleshetjük, milyen az egyik új pálya, a Soissons.

3,5 millió dollárnál jár a Pillars of Eternity 2

Kitartott a támogatók lendülete, így az elképesztő repülőrajt után is megmaradt az adakozókedv. Két nappal a kampány lejárta előtt már több mint 3,5 millió dollárt kalapozott össze a Pillars of Eternity folytatása.

The Elder Scrolls Online - túra Morrowindbe

Megérkezett az első gameplay előzetes a The Elder Scrolls Online: Morrowindhez, amely az MMORPG következő nagy kiegészítője lesz. Sok pénzt kérnek érte, cserébe rengeteg tartalom üti a markunkat.

Márciusban landol a Steamen a Dead Rising 4

Oké, a karácsonyi hangulat már nincs meg, de ha PC-n játszol, talán örülni fogsz, hogy márciustól steames és dobozos kiadásban is beszerezheted a Dead Rising negyedik részét.