Hírarchívum - 2017. február

Biztosan nem készül el a Hellboy harmadik része

Ugyan a múlt hónapban még biztató hírek érkeztek, most mégis eldőlt, hogy biztosan nem fog elkészülni a rajongók által évek óta várt harmadik Hellboy. Ezt maga a rendező, Guillermo del Toro jelentette be saját Twitter-oldalán.

NieR: Automata - nem jön Xbox One-ra

A Platinum Games hivatalosan is megerősítette, hogy egyelőre nem tervezik, hogy Xbox One-ra is elkészítik a NieR: Automatát, ráadásul úgy néz ki, a még mindig dátum nélküli PC-s verzió is csúszni fog egy picit.

Styx: Shards of Darkness - egy goblin születése

Vadonatúj kulisszák mögötti videóval jelentkezett a Styx második felvonása, a Shards of Darkness. A friss felvételen a Focus Home Interactive és a Cyanide munkatársai azt mutatják be, hogyan töltötték meg élettel a játék főhősét.

Hamarosan mozikba kerül a Vakondok 4

Március végén, április elején mutatják majd be az ország több mozijában a Vakondok 4 - Végigjátszás című dokumentumfilmet, ami a 80-as, 90-es évek magyar videojáték-fejlesztéseinek történetét mutatja be.

Van esély a Metal Gear Solid-filmre

Az utóbbi időben néma csend honolt a Metal Gear Solid-film körül, amit már tíz éve szeretne nyélbe ütni a Sony Pictures. A rendező egy interjúban a terveiről beszélt, kiderült, hogy még mindig írják a forgatókönyvet.

Yooka-Laylee - mozgásban a multiplayer mód

A Yooka-Laylee tömve lesz mókás kooperatív lehetőségekkel. A kampányt lokálban ketten is végigjátszhatjuk, de kapunk négy főt támogató minijátékokat is, köztük a Kartos Kartingot, amit most élesben is megcsodálhatunk.

Már nem kell PlayStation VR a Here They Lie-hoz

A fejlesztő Tangentlemen bejelentette, hogy a korábbi PlayStation VR-exkluzív horrorjátékukhoz már nem kell VR-szemüveg, ráadásul az új frissítéssel a PS4 Prót is támogatja az anyag.

Nioh - mi a helyzet a jövőbeli tartalmakkal?

A Team Ninja felvázolta, hogy a következő hónapokban milyen tartalmak érkeznek a szamurájos soulsborne-hoz. Már márciusban kapunk tíz kimondottan nehéz küldetést, de áprilistól fizetős DLC-k is jönnek.

Ma érkezik a Watch Dogs 2 új DLC-je

Korábban is erre a hétre vártuk, de a Ubisoft most napra pontos dátummal szolgált a Watch Dogs 2 második fizetős DLC-jét illetően. A Human Conditions ma élesedik PlayStation 4-en, a többiek pedig egy hónappal később kapják meg.

Ghost Recon: Wildlands - tölthető a bétakliens

Két nap van hátra a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájának startjáig, de már most tölthető a kliens, így csütörtökön nem kell ezzel bajlódnod. Emellett a jövő hónapban kezdődő GDC-n is kint lesznek a fejlesztők.