Hírarchívum - 2017. február

Két új kép a Final Fantasy VII Remake-ről

Idén lesz harmincéves a Final Fantasy-sorozat, a Square Enix pedig már régóta adós a klasszikus hetedik rész remake-jével. A projekt továbbra is készül, a fejlesztők most két látványos screenshotot osztottak meg róla.

Nintendo Switch - mi a helyzet az eShoppal?

A japán gyártó végre egy nagy lépést tett a helyes irányba. Az eShopon történt vásárlásainkat már a Nintendo-accountunkhoz kötik, nem pedig magához a konzolhoz. Erre már régóta fájt a rajongók foga.

Itt az új Vampire: The Masquerade-játék

Tizenhárom évvel a Bloodline után megjelent az új Vampire: The Masquerade-játék PC-re és mobilokra. A We Eat Blood alcímű anyagban egy frissen vámpírrá vált művészt irányítunk, és szöveges üzenetekben indulhatunk vadászni.

Final Fantasy XIV - jönnek a szamurájok

A hétvégén rendezték meg Frankfurtban a Final Fantasy XIV FanFestet, ahol a Square Enix bemutatta a közelgő Stormblood expanzió egyik újdonságát. A játékosok immáron szamurájnak is állhatnak - erre is kitér az új trailer.

Street Fighter V - Kolin lesz a következő karakter

December óta éles a Street Fighter V második szezonja. Akuma után Kolint kapják meg a karakterbérlet tulajdonosai február végén, a leányzó kedvelt szórakozása, hogy lefagyassza ellenfeleit - eddig még egyetlen játékban sem irányíthattuk.

Kôna - közeleg a megjelenés

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a kanadai Parabole Games bemutatkozó alkotása, a Kôna. A játék kereken egy évig volt a Steam Early Access kínálatában, de március közepén már a végleges változatnak örülhetünk.

FlatOut 4 - áprilisban PC-re is megjelenik

A FlatOut 4: Total Insanity két héttel ezelőtti újrabejelentéséből valamiért kimaradt a PC-s változat, azonban a készítők a minap megerősítették, hogy a számítógépes játékosok sem maradnak ki a roncsderbiből.

Képeken a Sony Santa Monica törölt játéka

Elég sokat váratott magára a Sony Santa Monica első PS4-es játékának leleplezése, pedig az új God of War mellett egy sci-fi anyagon is dolgozott a csapat. Ebből szivárgott ki a minap néhány concept art.

Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.

E3 2017: Idén is konferenciázik a Bethesda

Sorozatban harmadszor tart majd konferenciát az E3-on a Bethesda. A kiadó a korábbi évekhez hasonlóan vasárnap bemutatózik, nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy beszóljon a Microsoftnak.