Hírarchívum - 2017. február

Frissítve: Star Wars: The Last Jedi - többes szám

Folyamatosan potyognak az infómorzsák az idei Star Wars-filmmel kapcsolatban. Most már egy picit okosabbak vagyunk a címet illetően, és Rey új frizurájáról is lehullott a lepel.

HWSW: A Valve felkészült a VR kudarcára

A jó tartalom viheti sikerre a VR-t Gabe Newell szerint - jelenleg azonban a piacról hiányoznak a milliókat a szemüvegek mögé vonzó címek. A Valve az esetleges bukás gondolatával is megbarátkozott - írja a HWSW.

Látványos trailert kapott a Dawn of War III

Idén kerül boltokba a Warhammer 40.000: Dawn of War III, amit most látványos előzetes vezet fel nekünk. A kedvcsinálóban egy nagy adag gameplay jelenet is elfért természetesen.

Mass Effect: Andromeda - videón a harc

Videósorozatot indított a BioWare, a fejlesztőcsapat kiadós gameplay felvételek társaságában készül bemutatni a Mass Effect: Andromeda fontosabb játékelemeit. Az első ötperces előzetesben a harc kapja a főszerepet.

Horizon: Zero Dawn - kisebb javítással érkezik

Ma már nem jelenhet meg úgy játék, hogy ne jönne hozzá egy első napi frissítés. Szerencsére a Horizon: Zero Dawn esetében nem kell sokat szenvedni a letöltéssel, ugyanis csak pár száz megáról lesz szó.

Tovább bővül az EA és az Origin Access

Új játékokkal bővül az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása mind PC-n, mind pedig Xbox One-on. Előbbi esetében már elérhetőek az új címek, Xbox One-ra pedig jövő héten jön a legfrissebb Madden NFL.

Újra mozgásban a The Surge

Sokan már most ráaggatták a Deck13 új akciójátékára a "sci-fi Dark Souls" jelzőt, és igazából maguk a fejlesztők sem tagadják, honnan merítettek ihletet. Most újra megnézhetjük mozgásban a címet, sőt, ezúttal kommentárt is kapunk a látottakhoz.

Ingyen hétvégén az NBA 2K17 és a Sunless Sea

Ha videojátékos elfoglaltságot kerestek a hétvégére, akkor érdemes felnézni a Steamre, ugyanis két egymástól nagyon különböző, de saját kategóriájában hasonlóan kiemelkedő alkotást próbálhattok ki ingyen.

Van, aki már megkapta a Nintendo Switch-et

Egy NeoGAF-felhasználó két héttel a megjelenés előtt hozzájutott a Nintendo új konzoljához, melyet a nagyérdeműnek is megmutatott. Megnézhetjük a kibontás pillanatát, valamint működés közben is megcsodálhatjuk.

Befutott a Ghost Recon: Wildlands gépigénye

A nyílt béta időpontjának leleplezése után a Ubisoft elárulta a Ghost Recon: Wildlands végleges változatának gépigényét is. Emellett érkezett egy rövid TV-szpot, a kattintás után ezt is megleshetitek.