Hírarchívum - 2017. április

Swappygame - elindult a használt játékok Vaterája

A használt videojátékok piaca folyamatosan növekszik, és kishazánkban is van igény egy olyan oldalra, ahol biztonságos keretek között adhatjuk el megunt játékainkat, cserélhetünk vagy vásárolhatunk. Itt a Swappygame!

Mégsem lesz epizódikus az Ancestors

Emlékeztek még az Assassin's Creed alkotójának új játékára? Patrice Desilets stúdiója két évvel ezelőtt jelentette be az Ancestors: The Humankind Odyssey-t, most friss részleteket és látnivalókat kaptunk az akció-kalandjátékról.

Code Vein - itt vannak az első képek

A Bandai Namco végre lerántotta a leplet a God Eater-csapat vámpíros szerepjátékáról, a Code Veinről, így már néhány konkrétumot is tudunk róla. A külső nézetes anyag 2018-ban érkezik konzolokra.

Így harcolunk a The Surge-ben

A sci-fi Dark Soulsnak titulált The Surge-ben elég összetett harcrendszer dolgozik, akár vízszintesen vagy függőlegesen is támadhatunk benne, egy-egy adott testrészt célozva. A levágott tagokat később fel is használhatja karakterünk.

Két napig ingyenes a Saints Row 2

Végre a GOG.com kínálatába is bekerültek a legutóbbi Saints Row-játékok, és ennek apropóján 48 óráig semmit nem kell fizetnünk a második részért. Amúgy most minden Deep Silver-játékot 75 százalék kedvezménnyel szerezhetünk meg.

Star Wars: Battlefront II - mégis lesz szezonbérlet?

A Star Wars: Battlefront II bejelentése után még az EA és a DICE is úgy nyilatkozott, hogy nem kap szezonbérletet a folytatás, de a kiadó ezt most arra módosította, hogy valószínűleg nem kap, vagyis simán változhat még ez az álláspont.

Outlast 2 - nem a gépigénytől fogunk rettegni

Jövő héten végre boltokba kerül az Outlast régóta várt folytatása, és bár a játék jó eséllyel ismét a frászt hozza majd ránk, a PC-s változat gépigényétől azért ennyire már nem fogunk betojni, az ugyanis nagyon barátira sikeredett.

Prey - túra a Talos I-en

Amíg türelmetlenül várjuk a Prey nemrég megerősített, a játék első óráját bemutató demót, addig is érdemes meglesni, milyen is a helyszínül szolgáló űrbázis, a Talos I. A legújabb videó ugyanis az űrbéli koporsóra koncentrál.

Quake Champions - új hős, öt perc zúzás

Gőzerővel zakatol a Quake Champions egyelőre zárt, meghívásos bétája, de a Bethesda közben sem feledkezik meg azokról, akik eddig nem jutottak be a válogatott körök valamelyikébe. Nekik szól Galena bemutatkozása.

Dawn of War III - hasznos tanácsok a multihoz

Holnap veszi kezdetét a Warhammer 40.000: Dawn of War-sorozat harmadik felvonásának publikus multiplayer bétája, ezért a Relic úgy látta, érdemes lehet hasznos tanácsokkal ellátni a rajongókat.