Hírarchívum - 2017. április

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

A FIFA 17 is bekerült az EA Access széfjébe

A múlt hét végén a FIFA 17 is bekerült az EA Access, illetve annak PC-s kistestvére, az Origin Access széfjébe. Az előfizetők így korlátlanul játszhatnak ezzel a játékkal is.

Dátumot kapott egy rakás FOX-film

Igazán mozgalmas volt az elmúlt egy-két nap mozis hírfronton, a legizgalmasabb infókat mégis a FOX hozta, miután bejelentették, mikor küldik mozikba az Avatar-részeket, a Deadpool folytatását és az új X-Men-filmeket.

Call of Duty: WWII - irány Normandia!

Ugyan a hivatalos bejelentésig még pár nap hátravan, péntek óta folyamatosan szivárog a Call of Duty következő, második világháborús epizódja. A tegnapi képek után konkrét részletek is napvilágot láttak a játékról.

Star Wars: Battlefront II - multiplayer részletek

Bár még mindig nem tisztázott, hogy kap-e szezonbérletet a múlt héten hivatalosan is bejelentett Star Wars: Battlefront II, de az már körvonalazódik, pontosan milyen változásokra számíthatunk majd a multiplayer mód kapcsán.

Little Nightmares - rémisztő 15 perc

Jövő héten debütál a Tarsier Studios szürreális platformere, a Little Nightmares, amiben Six veszi fel a nyúlcipőt, miután kiderül, a Maw nem éppen egy barátságos helyszín.

Prey - a természetvédők imádni fogják

A Prey legújabb előzetese azt mutatja be, mennyire hasznos dolog lesz majd a gyűjtögetés, a felszedett cuccokat ugyanis újrahasznosíthatjuk és vadonatúj, számunkra hasznos holmikat készíthetünk belőlük.

ELEX - történelmi gyorstalpaló

A Piranha Bytes egy vadonatúj előzetessel gondoskodik róla, hogy képbe helyezze a rajongókat az ELEX sztorijával. A rövid történelmi áttekintés a kezdeteket vázolja fel, azt a pillanatot, amikor mi is csatlakozunk a kalandhoz.

Steep - hamarosan szánkózhatunk is

Vészesen közeleg a Steep új DLC-jének megjelenése. A Winterfest Packot áthatja a fesztiválhangulat, de ezen kívül egy új sportág is debütál a csomagban: a szánkózás! A friss előzetes pont jókor jött, elvégre havas áprilisunk van.

Kivonatok a Seven: The Days Long Gone világából

A januári helyzetjelentés óta nem hallottunk a The Witcher fejlesztőinek új játékáról, amely egy posztapokaliptikus környezetben játszódó, felülnézetes lopakodós cím. Hangulatos talpalávalóval vértezték fel az új trailert.