Hírarchívum - 2017. április

Hat év után kiegészül a Two Worlds II

A Topware Interactive szerepjátéka - több mint hat évvel az alapjáték megjelenése után - új kiegészítőt kap Call of the Tenebrae címmel. És ez csak az első lépés, elvégre több DLC is készül a PC-s változathoz.

Most érdemes beruházni a Dark Souls III-ba

Miután a Dark Souls III utolsó kiegészítője, a The Ringed City is megjelent, a Bandai Namco gyorsan piacra dobta a The Fire Fades Editiont, amely az alapjáték mellett mindkét DLC-t tartalmazza. Egy új trailer ágyaz meg a teljes kiadásnak.

Call of Duty: WWII - befutottak az első képek

A bejelentést követően véletlenül kiszivárogtak a Call of Duty: WWII első screenshotjai, ráadásul a hivatalos honlapról! A felbontásuk nem a legjobb, de már most sejthető, hogy egy igazi régivonalas kampányt kapunk.

Májusban érkezik a Friday the 13th

Eredetileg 2016-ra vártuk a Péntek 13. játékadaptációját, ám az végül átcsúszott 2017-re. Most már napra pontos dátummal szolgálhatunk: az anyag májusban jön, de a single kampányt csak később élesítik a fejlesztők.

Dawn of War III - elindult a nyílt bétateszt

Dörzsölhetik a tenyerüket a Warhammer 40K-rajongók, elvégre egész hétvégén nyúzhatják a Dawn of War III többjátékos módját. A nyílt bétateszt során mindegyik frakciót kipróbálhatjuk, és három térkép áll a rendelkezésünkre.

Második világháborús lesz az új Call of Duty

A hivatalos oldalon elindult visszaszámlálás szerint tényleg a második világháború csatamezein játszódik majd az ősszel érkező Call of Duty. A korábban kiszivárgott cím is stimmel - a lepellerántásra a jövő héten kerül sor.

Traileren az Outlast 2 és az Outlast Trinity

Jövő héten érkezik meg az Outlast második része, melyben ezúttal az arizonai Sonora-sivatagban fogunk nyomozni egy rejtélyes gyilkosság után. A folytatást magában, vagy az első résszel egybecsomagolva is megvásárolhatjuk.

Games with Gold - íme, a májusi kínálat

A Microsoft bemutatta, hogy milyen játékokkal gazdagodnak májusban a Gold-előfizetők. Két Xbox One-os és két Xbox 360-as cím érkezett - utóbbi játékok a visszafelé kompatibilitásnak hála az újabb konzolon is játszhatók.

Megjelent az Xbox One-os Cities: Skylines

Ritkán jelenik meg konzolokra városépítős játék, most azonban a stílus jelenlegi legjobbját portolták Xbox One-ra. A megjelenést ünnepelve természetesen befutott a launch trailer is.

A fizetésre várnak a Nier: Automata fejlesztői

Yoko Tarót, a Nier: Automata direktorát egy interjúban kérdezték meg, hogy elkészítené-e az első Nier-játék remake-jét. Mint mondta, a csapat szívesen összehozná a feldolgozást, egyelőre azonban még a fizetésüket várják.