Hírarchívum - 2017. április

Felülnézetes versenyekkel bővül a GTA Online

Nagyot retrózhatnak a GTA-sorozat első két epizódjának rajongói, ugyanis a GTA Online új módjában visszatér a felső kameranézet - a Tiny Racersben power-upokkal tűzdelt versenyekben vehetünk részt.

Sea of Thieves - mindent az erőforrásokról

Nagy eséllyel valamikor idén érkezik meg a Rare játéka, a Sea of Thieves, melyben barátainkkal kalózhajó-legénységet alkotva fedezhetjük fel a pompás szigetvilágot. Az új videóban az erőforrás-rendszerről mesélnek a fejlesztők.

Free-to-play modellel tart Kínába a Rocket League

A héten jelentős mérföldkőhöz érkezett a Psyonix játéka, amely folytatja hódító útját, és hamarosan Kínát is beveszi. A rajtban a Tencent segít a csapatnak, ami az új piacon free-to-play modellben gondolkodik.

Egy hónapot csúszik az Inner Chains

Az eredeti tervekkel ellentétben csak májusban jelenik meg a Telepaths Tree horrorjátéka. Habár az Inner Chains már készen van állítólag, a fejlesztők szerint további polírozásra szorul.

Shadow of War - ízelítő Talion képességeiből

A Middle-earth: Shadow of Warban Talion képességei fejleszthetők, számos lehetőség áll majd rendelkezésünkre, hogy a saját játékstílusunkhoz igazítsuk a főhőst. Következzen egy kis videós bemutató!

Szuper hónapot zárt az amerikai játékpiac

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group márciusi jelentése. Ahogy arról már beszámoltunk, a Nintendo Switch tarolt, de az egyébként is erős játékfelhozatal is segített a szép számok elérésében.

Az első képek a Trónok harca hetedik évadáról

Vészesen közeleg a Trónok harca utolsó előtti évada! A télről ugyanez már nem mondható el, az ugyanis megérkezett Westerosra, még ha ezt a friss képcsokrunk nem is bizonyítja feltétlenül.

A hónap végén folytatódik a The Walking Dead

A Telltale Games egy új trailer mellett megerősítette, hogy április végén érkezik a The Walking Dead: A New Frontier negyedik epizódja. Javier végre családot választ, miközben egy járkálóhorda közel kerül Richmondhoz.

Augusztusban jön az új Everybody’s Golf

Idén ünnepli 20 éves születésnapját az Everybody’s Golf-sorozat, és az évfordulóra új rész érkezik PlayStation 4-re. A Sony ma erősítette meg, hogy a játék augusztus végén jelenik meg, pluszban új trailerünk is van.

Injustice 2 - bemutatkozik Brainiac

A NetherRealm folytatta az Injustice 2 Shattered Alliances videósorozatát, az új részben Brainiac kapja a főszerepet. Ő Superman egyik ősi ellensége, aki már a Krypton bolygón is zűrzavart okozott.