Hírarchívum - 2017. április

Gameplay traileren a Micro Machines: World Series

Az eredeti tervek szerint a héten jelent volna meg a Micro Machines: World Series, végül azonban júniusig várnunk kell a premierre. Sebaj, most megérkezett az első gameplay trailer!

Európában terjeszkedik a Ubisoft

Két új fejlesztőcsapattal bővíti európai stúdióhálózatát a Ubisoft. Mindkét brigád a cég AAA-s sorozatain fog dolgozni, azonban a bejelentésből nem tudtunk meg konkrétumokat a fejlesztésekről.

A Super Mario Maker után jön a Pac-Man Maker?

Bejelentés még nincs, de a Bandai Namco már levédette a Pac-Man Maker címet. A találgatások szerint a játékban pont úgy készíthetnénk és oszthatnánk meg a saját pályáinkat, mint a Super Mario Makerben.

HWSW: Megérkeztek az újrahasznosított Radeonok

A Radeon RX 580 és 570 személyében elrajtoltak az AMD régi-új videokártyái, a tegnap megjelent két termék a tavaly május legvégén bemutatott Radeon RX 480 és 470 gyárilag túlhajtott újrakiadásának tekinthető - írja a HWSW.

A God Eater-csapat játékát teaseli a Bandai Namco

A Code Vein formális bejelentése holnap várható, a "Prepare to Dine" szlogen pedig úgy nyer értelmet, hogy állítólag egy Dark Souls-beütésű akció-szerepjátékkal állunk szemben.

Filmes hírek az áprilisi havazás mellé

Egy nagy adag filmes hírrel igyekszünk átvészelni a kellemetlenre fordult időjárást. Megéri átrágni az összeállítást, elvégre a Marvel- és a DC-rajongóknak is kedvezünk, és természetesen a Star Wars sem maradhatott ki belőle!

Úgy néz ki, idén megkapjuk a SNES Minit is

Az általában jól értesült Eurogamer most arról számolt be, hogy idén karácsonykor érkezik a SNES Mini. A lap szerint elsősorban ennek köszönhető, hogy a Nintendo az óriási siker ellenére is leállította a a NES Mini gyártását.

TESO: Morrowind - bemutatkoznak a wardenek

Júniusban érkezik a The Elder Scrolls Online legújabb fizetős kiegészítője, a Morrowind, amelyben egy új kaszt is helyet kap. A warden igazán sokoldalú osztály, harcolni és gyógyítani is tud, ráadásul egy harci medvét is megidézhet.

Aranylemezen a Farpoint, itt a sztoritrailer

Végre elkészült az Impulse Gear PlayStation VR-játéka, a Farpoint. Noha a játékmenet lényege az, hogy űrlényeket öljünk egy idegen bolygón, ennél azért jóval összetettebb a sztori az új előzetes szerint.

Májusban jön az új Reservoir Dogs-játék

Nem először dolgozzák fel Quentin Tarantino kultikus gengszterfilmjét, a legújabb próbálkozás egy felülnézetes shooter, melyben az időt is visszatekerhetjük. Napra pontos dátumot kapott a Reservoir Dogs: Bloody Days.