Hírarchívum - 2017. április

Battlefront II - ők írják a forgatókönyvet

Hétvégén bemutatkozott a két évvel ezelőtti Star Wars: Battlefront folytatása, mely a polírozott multiplayer mód mellett egyjátékos kampányt is tartalmazni fog. A sötét oldalra kalauzoló sztorit két író jegyzi, valamint a nyáron egy könyv is érkezik.

Launch traileren a Galaxis Őrzői-játék első epizódja

Mától elérhető a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék első része, melyhez megérkezett az ilyenkor megszokott launch trailer is. A cím egyelőre csak digitálisan vásárolható meg, a dobozos kiadás később jön.

Bemutatkozott a NieR: Automata első DLC-je

Leleplezték a NieR: Automata első DLC-jét, mely a történethez sajnos semmit nem tesz hozzá, de több kisebb-nagyobb újdonsággal is megtoldja a címet. Ráadásul melyik játék mondhatja el magáról, hogy megverhetjük benne a kiadó elnökét?

Újra mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Rég hallottunk már a Crash Bandicoot-trilógia felújított változatáról, így épp itt volt az ideje, hogy a fejlesztők megajándékozzanak minket egy újabb gameplay videóval.

Steamre jön a Halo Wars: Definitive Edition

Végre külön is kapható lesz a Halo Wars: Definitive Edition, ráadásul napokon belül a Steamen is megvásárolhatod az eredetileg konzol-exkluzív stratégiát. A felújított változat szebb grafikát és polírozott játékmenetet ígér.

Injustice 2 - Méregcsók is bemutatkozik

Folytatódik az Injustice 2 trailersorozata, melyben a választható karaktereket mutatják be a fejlesztők. Ezúttal Méregcsók, vagy angol nevén Poison Ivy képességeivel és harci tudásával ismerkedhetünk meg.

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.

Captain Phasma is saját képregényt kap

A Star Wars Celebrationön megejtett bejelentés szerint Captain Phasma is megkapja a saját képregény-sorozatát, a füzetek Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik közötti eseményeket mesélik el.

Képeken a Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Aggodalomra semmi ok, egy darabig el leszünk látva Final Fantasyvel! Kaptunk egy nagy adag screenshotot a Final Fantasy XII felújított változatából, amely három hónap múlva veszi be az európai PlayStation 4-eket.

The Last Jedi - a rendező szerint egyes szám

Amikor azt hittük, hogy már mindent tisztáztunk, a rendező felborított mindent: Rian Johnson egy interjúban azt mondta, a fordítások ellenére egyetlen jediről van szó a következő Star Wars-film címében.