Hírarchívum - 2017. április

Májusban érkezik a Perception

Megérkezett a Perception legújabb előzetese, és emellett a BioShock egykori fejlesztőit felvonultató Deep End Games elhintette, hogy május végén érkezik a várva-várt horrorjátékuk. Nem lesz könnyű menet.

Így játszik Phil Spencer a Sea of Thievesszel

Phil Spencer Xbox-főnők vendégségben járt a Rare-nél, hogy megnézze és kipróbálja idén érkező játékukat a Sea of Thievest. A frissen megjelent videó tanúsága szerint a csapat jól elszórakoztatta a Microsoft emberét.

Call of Duty: WWII - nem lesz visszatöltődő életerő

Nagyon úgy tűnik, hogy az új Call of Duty szakít a hagyományokkal, és a fejlesztők ejtik a második rész óta használt életerő-regeneráló funkciót. Egyelőre azonban még nem tisztázott, hogy helyette hogyan lesz megoldva életerő-visszatöltés.

Ilyen gép kell a Rising Storm 2: Vietnamhoz

Egy ideje már készülget a Tripwire Interactive műhelyében a Rising Storm folytatása, melynek pontos megjelenési dátumát továbbra is homály fedi. A pontos gépigényről azonban most lerántották a leplet.

Shadow of War - bemutatkoznak a Nemesis-erődök

Folytatódik az IGN videósorozata, melyben a Shadow of War újdonságait mutatják be a fejlesztők. A frissen megjelent bemutatóban a sokat dicsért Nemesis-rendszer fejlesztéseiről rántják le a leplet.

Blogajánló: Hollow Knight teszt

MadderBanana egy újabb indie játék bemutatójával lepett meg minket blogjában: az ausztrál Team Cherry új akció-RPG-jében az Ori and the Blind Forest babérjaira próbál törni kisebb-nagyobb sikerrel.

Injustice 2 - Darkseid akcióban

A DC-univerzum egyik legerősebb gonosz karaktere, Darkseid is szerepelni fog a május közepén érkező Injustice 2-ben. Az új trailerben ő és képességei kapták a főszerepet.

Megérkezett a Prey gépigénye

Miközben a konzolosok a demót próbálgathatják, a PC-sek a gépigénnyel vigasztalódhatnak: kiderült, hogy milyen vas kell a Prey-hez, valamint a beállítási lehetőségekről is mesélt a Bethesda.

Gameplay traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

A héten érkezett sztoritrailert és bejelentéseket követően újabb előzetessel szolgálhatunk a Marvel vs. Capcom: Infinite-re váró játékosoknak. Most akció közben is megnézhetjük az újonnan bemutatott karaktereket.

Visszavonul a Nintendo hardverguruja

Genyo Takeda neve valószínűleg kevésbé ismert, pedig jelen pillanatban az ő a Nintendónak hardverfronton, ami Shigeru Miyamoto a játékoknál. Most bejelentette a visszavonulását.