Hírarchívum - 2017. április

Filmes hírek a pénteki ebéd elé

Élőszereplős Teen Titans-sorozat készül, ismerős arccal bővült a Jurassic World 2 színészgárdája, Shyamalan grandiózus projektbe vágott, és a Verdák harmadik része is kapott egy előzetest. Filmes összeállítás következik.

60 millió példánynál jár a PlayStation 4

A Sony is közzétette az éves pénzügyi beszámolóját, ebből derült ki, hogy mára 60 millió leszállított egységnél jár a PlayStation 4. Még bő egy év, és a konzol utoléri a PlayStation 3 eladásait.

Öt perc a Tekken 7 társaságában

Habár a Tekken 7 legújabb előzetese arra lenne hivatott, hogy összefoglalja, mi mindenre számíthatunk a játékban, mivel japán nyelvű, legfeljebb a válogatott gameplay jeleneteknek örülhetünk. (Kivéve persze, ha tudunk japánul.)

Meglepetés: bemutatkozott a New Nintendo 2DS XL

Váratlan hardverbejelentéssel rukkolt elő a Nintendo, a New Nintendo 2DS XL árban és funkcionalitásban is a Nintendo 2DS és a New Nintendo 3DS XL közé ékelődik be. Július végén érkezik, méghozzá két új játék társaságában.

Májusban indul a For Honor második szezonja

A Ubisoft megerősítette, hogy május közepén rajtol el a For Honor második szezonja, ami többek között két új térképet és két új hőst, Shinobit és Centuriont hozza magával.

A Capcom elégedetlen a Resident Evil 7 eladásaival

Bár a Resident Evil 7 a sorozat egyik legsikeresebb darabja lett, fejlesztési költségeit is visszahozta, a Capcom mégsem volt elégedett az eladásokkal. Ahogy a Dead Rising 4 is csalódást okozott a kiadónak.

DiRT 4 - hajts félelem nélkül!

A DiRT 4 legújabb előzetesében a játékmenet mellett a zenén lesz a hangsúly, hiszen a játékban olyan előadók dalai csendülnek majd fel, mint a The Amazons, a Sigma, a Freak and Pretty és a Vicious.

Prey - megérkezett a demó

A megszámolhatatlan mozgóképes anyag után a mai naptól mi magunk is megtapasztalhatjuk, hogy milyen az élet a Talos I-en, hiszen befutott az új Prey korábban beharangozott kipróbálható változata.

Code Vein - jövő héten jön az első trailer

A Bandai Namco a másfél héttel ezelőtt hivatalosan is megerősített Code Vein Twitter-oldalán elárulta, hogy május 2-án, azaz jövő héten kedden debütál a játék korábban beígért első játékmenet-előzetese.

Nagyon pörögnek a Nintendo Switch eladásai

Lezárult a Nintendo aktuális pénzügyi esztendeje, így a kiotóiak megtartották az ilyenkor szokásos, befektetőknek szánt beszámolójukat, amiből kiderült, nagyot ment eddig a Switch és az új Zelda-játék is.