Hírarchívum - 2017. április

Injustice 2 - Joker is csatlakozik

Napok óta megy a találgatás, melyik új karaktert leplezi le a NetherRealm Studios és a Warner Bros. Entertainment. Végül úgy néz ki, Joker lesz a befutó, ma este ugyanis kiszivárgott egy rövid videó, amiben Flash-sel csap össze.

Quake Champions - Sarnath romjai

A Bethesda nemcsak a Quake Champions játszható karaktereinek, de a kipróbálható helyszíneknek is indított egy saját videósorozatot. Most ez utóbbi kapott egy új felvonást.

Itt vannak a PlayStation Plus májusi ajándékai

A Gold-előfizetőknek járó májusi játékok után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus-előfizetők számára kínált címekről. Lesz köztük Alienation és Tales from the Borderlands is.

Megérkezett a Call of Duty: WWII első előzetese

Az Activision az első trailer társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy november első hetében jelenik meg a Call of Duty: WWII. A premiert megelőzi majd egy zárt bétateszt, amiben a játékot előrendelők vehetnek majd részt.

A Halo 6 Master Chiefre fog koncentrálni

A 343 Industries stúdió vezetője, Kiki Wolfkill és a sorozat rendezője, Frank O'Connor a GamesTM-nek adott interjúban megerősítették, hogy a következő Halo-epizód visszatér a gyökerekhez, és ismét Master Chiefet helyezi fókuszba.

Alien: Isolation - mégse olyan biztos a folytatás

Az Eurogamer utánament a tegnap este felröppent pletykának, miszerint folytatást kaphat az Alien: Isolation. Úgy néz ki, az információ több sebből is vérzik, így közel sem biztos, hogy tényleg lesz második rész.

Little Nightmares - gyerekkori félelmek

Két nappal a premier előtt a Tarsier Studios és a Bandai Namco időszerűnek látta, hogy bemutassa a Little Nightmares utolsó kedvcsinálóját, ami a gyerekkori félelmeinkre igyekszik ráerősíteni.

Kövesd élőben az új Call of Duty bejelentését!

Helyi idő szerint ma este 7 órakor mutatja be az Activision és a Sledgehammer Games a következő, második világháborús Call of Duty-játékot. A bejelentést livestream formájában is követhetitek majd.

HWSW: Kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8-sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében - írja a HWSW.

25 év után visszatér a Night Trap

A Digital Pictures élőszereplős jelenetekkel megspékelt videojátékát újra kiadják PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Night Trap - 25th Anniversary Editionből lesz dobozos változat is, de csak a Sony konzoljára.