Hírarchívum - 2017. június

Frissítve: Új rendezőt kapott a Han Solo-film

A Variety beszámolója szerint hiába vannak még hetek hátra a Han Solo-film forgatásából, a Disney úgy döntött, hogy azonnali hatállyal megválik a két rendezőtől, Phil Lord és Christopher Miller párosától.

Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

Trilógia lesz a Wolfensteinből?

A Wolfenstein II: The New Colossus kreatív rendezője, Jens Matthies a Giant Bomb E3-as műsorában elárulta, hogy a 2014-ben megjelent Wolfenstein: The New Orderrel újraindított sorozatot mindig is trilógiának szánták.

Kampány is lesz a Skull & Bonesban

Az idei E3-on mutatkozott be az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri ütközetei által inspirált Skull & Bones, amely a multiplayer-centrikus játékmenet ellenére kampánnyal is fel lesz vértezve.

Az HBO-tól jöhet a Watchmen-sorozat

Lapértesülések szerint a Lost írója, Damon Lindelof már tárgyal a csatornával arról, hogy sorozat készüljön a népszerű képregény alapján. Az új adaptációnak nem lesz köze a 2014-es próbálkozáshoz.

DDoS-olják a Final Fantasy XIV szervereit

Szerverproblémákkal rajtolt el a Final Fantasy XIV legutóbbi kiegészítője, azonban a Square Enix szerint nem náluk van a hiba. A kiadó azt mondja, a Stormblood megjelenése óta túlterheléses támadással bénítják a gépparkot.

Alzur's Legacy - The Witcher-kisfilm a rajongóktól

Ígéretes The Witcher-kisfilmen dolgozik egy rajongókból álló csapat, akik most az Indiegogón gyűjtenek arra, hogy befejezhessék a projektet. Már néhány rövid részletet is tudunk mutatni az adaptációból.

Bemutatkozott az NHL 18

Az Electronic Arts kihagyta az E3-as műsorából az NHL idei részét, de csak azért, mert az NHL Awards apropóján szerette volna bemutatni a játékot. A bejelentés megtörtént, megkaptuk az első látnivalókat és részleteket.

Ingyenesen tölthetők mobilra a Sega-klasszikusok

Sega Forever néven indít új szolgáltatást a Sega, amelynek keretein belül ingyenesen tölthetők majd le mobilra a kiadó klasszikus játékai. Öt játékkal indul a buli, kéthetente pedig újabb címek várhatók.

Újabb trailert kapott a Trónok harca hetedik évada

Óriási háború készülődik Westeros földjén, ennek ágyaz meg a hetedik Trónok harca-évad soron következő trailere. Hiába a nyári napforduló, idén mégis a télről szólnak ezek a napok.